Jamiroquai oduševio publiku na EXIT-u!

Kao i svake godie festival EXIT, koji je nedavno prema pisanju CNN-a uvršten u 10 najboljih muzičkih festivala na svetu, donosi nam velika imena svetske muzičke scene.

Treće večeri festivala, koji se ove godine održava po 12. put, nastupio je čuveni i obožavani fanki indijanac Jamiroquai, koji je oduševio mnogobrojne posetioce na Main Stage-u svojom enegrijom i odličnim glasom. Bend koji prati Britanca zvučao je fenomenalno, pa su posetioci zaista imali prilike da uživaju u spektakučarnom muzičkom ugođaju.

Nakon što je stupio na binu oko ponoći, šarmantni Džej Kej prvo je pozdravio publiku i čestitao na teniskim uspesima, a zatim je više puta u toku večeri ponovio da je publika na Petrovaradinskoj tvrđavi fenomenalna i da bio on rado ostao još jedan dan da ne mora da se odmah ujutru vrati za London. Procenjuje se da je sinoćni koncert slušalo između 20 i 30.000 posetilaca festivala.

Pored toga što smo mogli da čujemo i nekoliko novijih pesama, prava histerija nastajala je na prve odsvirane taktove najvećih hitova kao što su Cosmic Girl, Love Philosophy, Space Cowboy i drugih…

Pogledajte kako je to izgledalo…

http://vimeo.com/26214483

Ovogodišnji EXIT obeležili su još i nastupi bendova kao što su Bad Religion, Pulp, Arcade Fire, a za večerašnje zatvaranje festivala kao glavne zvezde najavljeni su Portishead i Nik Kejv.

foto: Exitfest.org

Povezane vesti

Back to Top