in

Javno izrekla ono što svi misle: Starlete su droce!


'To su samo obične droce!' (foto: Opera17)
‘To su samo obične droce!’ (foto: Opera17)

Naša poznata spisateljica i glumica Jelena Tinska je otvoreno progovorila o masovnoj ekspanziji mladih devojaka na estradnu scenu koje se pojavljuju skoro gole u medijima, a zapravo nemaju nikakvo pravo zanimanje.

Objasnila je kako se pojam starleta koristio ranije, osvrnuvši se na domaće starlete koje imaju potpuno drugačije ciljeve od nekada nekadašnjih dama koje su ponosno nosile ovaj nadimak.

„Starlete su male zvezde koje su krenule u pohode na Kanskom festivalu, slikale se na plažama, pa i možda pristajale na svašta, ustvari pokušavale da ih neko vidi, da dobiju ulogu i mnogima je pošlo za rukom. Brižit Bardo je recimo bila starleta. E, kod nas se sve to pobrkalo. Kod nas su starlete dr*ce, koje već imaju izvesne godine i koje rade potpuno neke druge stvari“, izjavila je Tinska za portal Mondo.

Ona bez pardona govori o ovoj pojavi, a u svojoj izjavi je pomenula da je glavni uzrok tome ekonomska situacija koja vlada u zemlji, kao i pogrešnim vrednostima koje se danas masovno promovišu.

„Moral je ovde nisko pao. Mlade devojke teško žive, ne mogu sebi ništa da priušte i onda je ljubav u drugom planu. Gledaju kakva kola neko ima i kakav sat, i onda natrče na budalu i nadrljaju često“, dodala je spisateljica.