Search
Close this search box.

Novi estradni rat: Jelena Tinska i Slađana Milošević!

Jelena Tinska, Slađana Milošević i Bebi Dol koja čuči

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Jelena Tinska, Slađana Milošević i Bebi Dol koja čuči Televizija Pink priprema emisiju pod nazivom Tajna hotelske sobe, koju će voditi Jelena Tinska, a već na snimanju prve emisije došlo je do skandala!
Gošće u emisiji bile su Aleksandra Slađana Milošević i Bebi Dol, koja na fotografiji koja kruži internetom čuči na podu usred TV emisije! Nakon snimanja emisije, Slađana Milošević je na svom Facebook statusu napisala da su je Jelena i Bebi verbalno napale. „Uz salve uvreda, pretpostavlja se od koje od dve pomenute, nekako sam izdržala snimanje. Nije sigurno da će ovaj debakl videti i gledaoci. Uskoro ćemo znati, kada pogledam montiran materijal,“ napisala je ona pre nekoliko dana, a zatim je prenela i reči Jelene Tinske, za koje tvrdi da su obična laž! „Posto je FB postao glavni izvor za Kurir i ostalu žutu štampu, te se usudjuju da pišu neistine ne popričavši sa drugom stranom osećam potrebu da se napokon umešam. Slađana Milošević laže. Niko je nije vređao ali ako je za nju uvreda to što je Bebidol pitala o njenoj političkoj orijentaciji, zahvaljujući kojoj je dobila Nacionalnu penziju za velika dela poput onog MIKI MIKI VELIKI, kad je lično Koštunica pozvao Ministarstvo i iako je konkurs već odavnobio završen naredio da se Miloševićki dodeli to priznanje. Dalje, Slađana je zakasnila na snimanje 1 sat i dopustila je da je 20 ljudi čeka. Dovela je svog psa i neku gitaristkinju da preludira dok emisija traje što je režija izričito zabranila, već unapred. Htela je da ode još pre snimanja te su je ” molili “da ostane.. što ja nisam ni znala a da sam znala zamolila bih je da ode. Donela je svoju pretencioznu knjigu ukoričenu u kožni povez kao da je Miroslavljevo jevandjelje i očekivala je da svi padnemo u nesvest. Kadar iz snimljene emisije Bebi Dol je nije vređala. Pitala je zašto je svom imenu dodala Aleksandra i pitala je zašto je na livadi pevala pesmu Pod zlatnim suncem Srbije? Ovo nisu uvrede, a to da je PINK obećao da će moći da gleda i odobri emisiju je velika laž. Kad bude bila vlasnik ili urednik možda će moci to i da radi. Mozda joj Koštunica i otvori neki kanal. Ona ume, zaista ume da se nekako održi a još bolje ume da dobije penziju. Mislim, da se ne lažemo. Prvo je bila seksi dama, Au-au, a onda je bio Miki, Miki veliki, što je na nivou Mile voli disko, samo je pop muzika, (slušam ja i to, kada slušam komplaciju ’80tih jer je to moja mladost, ali nije ništa naročito a još manje umetnost).
Slađana Milošević sa svojom knjigom
Pa mi smo se Slađi u ono vreme smejali, mi publika. Njen najveći domet je Princeza sa Dadom, ali samo zato jer je sa njom pevao Dado, koji je bio i ostao zvezda, sa stanovišta publike, koja ne poznaje lično ljude i za Dadu je uvek bio i ostao respekt, čak i kod onih koji ga baš ne vole. Slađana je provela vreme u USA, a ovde se vratila da kaže da je tamo uspela i da pametuje. NIJE USPELA U USA. Ne bi se vratila da je tako. Životarila je kao i Marina i Firči, kao mnogi. Fehmiu je tamo otvorio pekaru, čovek ima svoj obraz i čast i ne prodaje nam priču da je tamo uspeo kao glumac. I Marina i Firči su lepo rekli istinu, da su životarili, radili po restoranima… Kakvi god da su ljudi, ne lažu. Meni smetaju laži i pretvaranja. Budi pop pevačica što si uvek i bila, imaj zastareli look ako baš zeliš,( jer kako ona izgleda je već odavno vidjeno), piši tomove knjiga ako zeliš, možeš i maš izdavača, ali ne seri,“ napisala je Tinska, a prenosi portal Poznati.info.
Redakcija Tracara.com Foto: Facebook

POSLEDNJE VESTI