Jelena Tinska: VIP su u Srbiji vrlo izgladnele persone!

Elaborat Jelene Tinske o ‘Farmi’ i ‘Velikom bratu’

 

Ovih dana u medijima se šuškalo da će se u nekom od rijalitija koji uskoro kreću naći i Jelena Tinska. Intrigantna Jelena za Tracara.com otkriva da je i Farmi i Velikom bratu, odnosno vodećim ljudima iz produkcije ovih emisija, Darku Popoviću i Aleksandru Miljušu, rekla ne i objašnjava zašto je to tako!

“Na oba poziva sam dala isti odgovor, da nisam nisko pala, a da osiromašim do te mere da treba da se prodam… Onda bih pre radila u javnoj kući nego što bih javno išla u toalet pred kamerama ili spavala sa gomilom nepoznatog sveta. Naravno sve je pod parolom VIP važne ličnosti na engleskom. Ja ih u Srbiji zovem Vrlo Izgladnele Persone, ako mogu sebi da dozvole da zbog sitnog novca prodaju svoje dostojanstvo”, kaže Tinska dodajući da razume zašto je interesantna producentima rijaliti šou programa.

Danas sam bila veoma iznenađena kad mi je jedna osoba koju cenim saopštila da je ona pristala. Reče da je postavila uskove… Da su pristali… I da ide, ja razumem da ja jesam zanimljiva za producente, jer nemam dlake na jeziku, ali ono što je od mene stvorilo arbitra za sex, te se tako razni bolidi po komentarima i forumima usuđuju da o meni komentarišu na taj način je zapravo slika našeg novinarstva” , poručuje Tinska podsećajući na nedavnu izjavu koju je dala o veličini polnog organa, a koju su preneli brojni domaći mediji.

“Tabloidi se usuđuju ‘hrabro’ da komentarišu kad ja govorim o toliko važnoj veličini polnog organa u kontekstu koji ima smisla, izvadivši samo taj detalj, ali se ne usuđuju da napišu kad govorim bilo šta o nekom političaru ili nekoj nepravdi koja se tiče svih nas. Lepo.U Srbiji se teško živi. Nije lako doći ni do novca koji si zaradio. Pa ne znam… Možda bih pristala… Kad bi mi dali unapred 100.000 evra da uđem na 7 dana…hahah”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top