Prati nas

Video

Javnost razočarana: pogledajte prvu probu Balkanike na Evroviziji

Niko nije oduševljen nastupom Thomas Hanses

Od pre nekoliko dana, u Lisabonu se okupljaju predstavnici svih zemalja učesnica ovogodišnje Evrovizije, koja će se održati naredne nedelje, 8., 10. i 12. maja u prestonici Portugala.

Prvu probu danas je imala i Srbija, odnosno grupa Balkanika koja nas sa pesmom Nova deca predstavlja ove godine na muzičkom takmičenju.

Mlako izvođenje, nedostatak koreografije i idejnog rešenja scene može se pripisati činjenici da je ovo, ipak, prva proba, no čini se da ni naredne – pa ni nastup koji nas očekuje u polufinalu, neće biti mnogo kreativniji nego ovo što imamo prilike da vidimo sada.

Zanimljivo je da nam uspeh ne predviđaju ni kladionice: Balkanika ima kvotu 21 za prolazak u finale, što znači da ćemo, prema njihovom predviđanju, u polufinalnoj večeri zauzeti neko od poslednjih mesta.

3 komentara

3 Comments

 1. Dr ESC

  02. 05. 2018. at 19:32

  Boze dragi, kakva glupost. Ovo je jedan od boljih srpskih nastupa tako da sigurno idemo u finale.

 2. Saska

  02. 05. 2018. at 20:14

  Nadam se prolasku u finale, Danica ims oflican glas sa primesama etno muslim da su originalniji od drugih. Svi ce ici na varijantu popa na Engleskom jeziku, njen ce voksl izvuci pesmu, jedino ta koreografija, to je do koreografa. Puno srece Balkanici

 3. Alexis Carrington Colby

  03. 05. 2018. at 07:33

  Nazalost, ova pesma je potpuno promasila temu i ove godine je u senci. Ni fanovi, ni kladionicari joj nisu nimalo naklonjeni. Cak se ne ubraja ni u oni koji mogu da iznenade u poslednjem trenutku (dark horse). Etno zvuk moze da prodje ali samo ako je pametno umotan u mainstream, a ovo sto mi saljemo su 2 pesme – jedna vrlo tradicionalna i razumljiva samo nama, druga mlaka i dosadnjikava.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Video

To Top