in

Jelena Karleuša: Erdogan je pitao za mene, žao mi je što ga nisam dočekala

Srbiju je nedavno posetio predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, a naš fudbaler, koji igra i za turski klub, Duško Tošić je bio jedna od javnih ličnosti koji je prisustvovao prijemu turskog predsednika. Kako je nedavno oduševila njihove medije, Erdogan se raspitivao i o Jeleni Karleuši.

„Kada je Erdogan bio kod Vučića, tamo nisam bila pozvana, ali je pozvan moj muž. On je podoban da se pojavi, a ja nisam. Mada, priznajem da bih bila dobra i vrlo fina. Pred stranim medijima mi svi treba da se volimo i da pokažemo kako smo u divnim odnosima. Da pokažemo kako smo fina, složna srpska braća“, izjavila je Karleuša za Alo, pa dodala i:

„Erdogan je pitao Duška za mene i pitao ga je da li znam turski jezik. On ga je slagao i rekao da znam“, otkrivajući da je jedina reč koju zna na turskog ‘jok’.

Pravu buru u domaćoj javnosti izazvao je Ivica Dačić, koji je turskom predsedniku otpevao pesmu Osman-aga. Karleuša nije izdržala da ne prokomentariše njegov nastup.

“Ja sam pročitala negde da Vučić tera Dačića da peva. Mada, ima ona srpska izreka: ‘Teško žabu u vodu naterati’. Mada, Dačić je jedna buckasta žaba. Talentovan je’’, rekla je naša pevačica sa osmehom.