Prati nas

Televizija

Lukas napušta Zvezde Granda i prelazi na Pink zbog Karleuše

Aca je udružio snage sa Cecom u novom projektu Pinkovih zvezda

Nakon višegodišnje saradnje sa Sašom Popovićem i Grandom, Aca Lukas je odlučio da napusti Zvezde Granda pa je prešao da radi na Pinku u potpuno novom projektu Pinkove zvezde u sklopu Zadruge.

Kao razlog se navodi svađa sa Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović, ali i to što Saša nije želeo da mu ispuni njegove uslove.

“Aca je odlučio da napusti Zvezde Granda kada je stigla ponuda sa Pinka. Gotovo da se nije dvoumio i odmah je prihvatio. Tim pre što su međuljudski odnosi članova žirija u Grandu postali nesnošljivi. Kap koja je prelila čašu u odluci bila je njegova svađa sa Karleušom i Šerifovićevom. Zato je oduševljeno prihvatio novi izazov,” rekao je izvor i dodao:

“Na Pinku će biti na istoj funkciji člana žirija u talent šou-programu koji od septembra kreće u okviru rijalitija Zadruga 2. Pored svojih kolega, i on će ocenjivati talente, a u šou-programu će učestvovati i zadrugari koji će takođe iznositi mišljenje o regularnosti takmičenja,” kaže izvor za srpski Telegraf.

Jedini uslov da pevač nastavi saradnju sa Grandom bilo je da mu Popović poveća honorar za duplo, ali njegov predlog je odbijen. U novom takmičenju će se pored Ace u žiriju naći i Svetlana Ceca Ražnatović kao i Andrija Milošević.

Jelena je razočarana postupkom kolege i nekadašnjeg prijatelja, zbog čega mu je poručila: “Lukase, bez mene ne postojiš. Videćeš to kada završiš sa muljem u koji si ušao.”

“Recite Jeleni da je ona odavno propala, neka ne brine za mene,” poručio joj je Lukas.

3 komentara

3 Comments

 1. Edgar

  09. 08. 2018. at 09:08

  Jelena Jelena, kad jednom opet padneš na kolena. Na koljenima se bolje puši.

 2. 0-2 3-6 7-9

  09. 08. 2018. at 14:20

  Nista nemam protiv JK ali to sto je rekla Lukasu je smesno. Lukas je daleko veca zvezda od nje njegovi koncerti se ne zovu bez razloga najvece zurke na Balkanu. Sto se tice Lukasa isto gresi ako udje u taj svet rijalitija jer ga je i on sam jako kritikovao. Muzika i rijaliti se ne trebaju poistovetiti.

 3. Mara

  09. 08. 2018. at 16:48

  Zena je verovatno mislila na ZG kada je to izjavila, jer realno dosta ljudi je gledalo zbog njih dvoje plus Marija. U sta god to drugo on bude usao, nece biti toliko uspesno sigurno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top