Prati nas

Vesti

Karluša: Želja mi je da podignem svest o pravima životinja

Jelena kaže da je već ispunila svoje velike snove, pa sada želi i da podigne svest o pravima životinja

Jelena o svojim zacrtanim ciljevima Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša već neko vreme putem objava na društvenim mrežama ističe da se zalaže za prava životinja. Upravo je zbog toga vegeterijanac i odbija da nosi krzno, mada želi i da postane vegan koji će prestati da nosi i životinjsku kožu. A u nedavnom intervjuu je otkrila da joj je neostvarena želja da celom Balkanu podigne svest o pravima životinja.

Naime, kada su je novinari pitali šta joj je neostvarena želja, Karleuša je istakla da je već ispunila ciljeve koje je sebi zacrtala u karijeri, te da joj je želja da podigne svest o pravima životinja.

”Nekad sam želela da postanem svetski poznata. Danas me prepoznaju na ulicama od Njojorka do Istanbula o meni izveštavaju svetski mediji i ja im dajem intervjue. Tako da mi se neprimetno, korak po korak, želja ispunila. Nekad sam želela da predstavljam zemlju na Evrosongu, ali danas je svaki moj nastup kao Evrosong i ja već uveliko predstavljam Srbiju na jedan divan muzičko-scenski način. Želja mi je da podignem svest o pravima životinja na Balkanu“, izjavila je pevačica za Kurir.

Ona je istom prilikom otkrila da joj najčešće zaplače zbog dečije patnje i siromaštva, zbog čega često donira u  humanitarne svrhe.

”Slaba sam na dečiju patnju i siromaštvo. Zato mnogo dajem u humanitarne svrhe. Moj Duško je rastao uvelikom siromaštvu, bio je i u domu i zato i u njemu imam veliku podršku kad je reč o mom humanitarnom radu”, izjavila je pevačica.

9 komentara

9 Comments

 1. Roxy

  07. 05. 2018. at 11:49

  Dusko pored dva zdrava prava roditelja bio u domu ?!!!!!???????? Jedino ako, onako kako Divča to ume da izmanipulise, misli na to kad je iz siromasne kuce otisao da zivi u grad da bi trenirao pa je ziveo u sportskom domu. Ali, elem, to kukumavcenje na stranu..apsolutno podrzavam podizanje svesti u Srbiji zarad prava zivotinja. Tu se slazem, i pomogla bih bilo kako i kad.

 2. Daisy Duvall

  07. 05. 2018. at 12:00

  od kada prica da ce postati vegan…. a u 2 godine nije se makla sa mesta. znaci samo je “kao” prestala da jede meso, ma da joj ja licno ne verujem.
  do sada je mogla da izbaci jaja, mleko ili ribu.
  a sta je sigurno naj lakse, da prestane da nosi zivotinjsku kozu.
  ali jbg, sve te lepe cipelice i torbice kojima voli da se krasi i da prkosi, sve je to od prave koze. eeeh draga moja, ne moze i jare i pare :p

 3. Poni

  07. 05. 2018. at 14:52

  dalabu zeljna paznje

 4. Mara

  07. 05. 2018. at 15:25

  Tracaro kasbis sa vestima. Jk se slukala u probidnom kupacem..

 5. Vanesa

  07. 05. 2018. at 17:11

  Prekini da ih nosiš!!

 6. zaza

  07. 05. 2018. at 18:03

  jel ova gurala orase u nos kad je bila mala ili je I nos napumpala silikonom?

 7. dina

  07. 05. 2018. at 20:43

  Izgleda odlicno i ako po mom ukusu nije zenstvena, zaista je popuarna ali joj zamerim samo jedno. Vredanje kolegica. To joj spusta cenu i zaista joj ne treba.

 8. Ksenija

  08. 05. 2018. at 10:25

  Žena je ogavna read rew O N V O G !!!!!!!

 9. Edgar

  09. 08. 2018. at 09:14

  Jeko, koji životinja? Onih koje jedeš ili nosiš?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top