Jelena Karleuša vs Vuk Kostić, 3. deo

(foto: Instagram/karleusastar/vukkosticfp)
(foto: Instagram/karleusastar/vukkosticfp)

Nakon što je na društvenim mrežama ukazala Vuku Kostiću na monstruoznost ubijanja jelena, a potom u jednoj emisiji izjavila da ipak smatra da je glumac zapravo dobar čovek, svi su pomislili da će na tome ostati ovaj medijski sukob. Međutim, Jelenu Karleušu je ponovo izrevoltirala jedna Kostićeva izjava.

Vuk je, kako prenosi Svet, prilikom jednog razgovora sa društvom navodno istakao kako plavokosoj pevačici nije stalo do životinja (jer su i njeni roditelji lovci) nego je celu pompu izazvala zbog toga što se on druži sa Svetlanom Cecom Ražnatović. 

Jelena mu je, u svom maniru, odgovorila Facebook kolumnom. “Sedim ti tako ja u frizeraju, mrtva umorna, između dva koncerta. I samo tad i tu imam priliku da vidim ove tabloide… Pa rek’o da prelistam… Kad ONO?! Nije me začudilo što sam na svim naslovnim, jer sem mene na naslovnoj, k*rac bi bilo šta prodali… Nego vidim, glumac, ubica plemenitih životinja i potencijalni ubica devojke (po sopstvenom priznanju) Vuk Kostić se USUDIO da mi odgovori. Sećate se, javno sam apelovala na njega da bude šmeker i ne ubija nedužne jelene. Jelena sa prvim velikim slovom nije navikla da se neko usudi da joj odgovori. Niko nije tolika budala… Pa da mu se i poslednji put direktno obratim (ja nisam p*zda, ja ne k*njam u tabloidima, ja to lavovski….)”, započela je Karleuša, a potom se direktno obratila glumcu.
“Vuče, hvala ti što si nas sve informisao da se družiš sa Cecom. Majke mi, nisam znala. Stvarno? Doduše nisam znala ni ko si ti dok mi neko nije poslao sliku tebe pored mrtvog jelena. Izvini. Elem, družiš se sa Cecom? Vidi, sigurna sam da te u tvom glumačkom okruženju svi zaj*bavaju zbog toga, pa ‘ajde neću i ja. Sigurna sam da se super družite, ona frljajući se sa padežima i akcentom a ti smejući se na to, beogradsko filmski. Ali nažalost, u ovom našem domaćem filmu, ti si na strani negativca. Na strani žene čiji najbliži nisu pucali ćorcima. Žene koja je sinonim za kriminal, nanogicu, CZ, sve najgore što je ovu zemlju zadesilo.
Ti kao glumac, Beograđanin iz kulturne i ugledne porodice, sigurno znaš da pored negativaca koji UGLAVNOM u filmovima na kraju prođu loše (jer ipak tako treba) postoje i pozitivne uloge. E vidiš, ja sam glavni pozitivac u ovom filmu! Ti si se samo malo zaj*bao i ja želim da počneš da navijaš za pravu stranu. Jer tako treba. Tako su te sigurno roditelji učili. Kao žena koju prati najveći broj mladih, apelujem na tebe da učiniš pravu stvar. Budi dobar uzor mladima. Ne druži se sa bagrom, loša je to karma sine, ne ubijaj nedužne životinje i ne napadaj one koji su na pravoj strani. Strani dobrih i poštenih ljudi. Ili ćeš biti samo sitna sporedna uloga pored velikih igrača a posle snimanja možeš svima da skokneš po pivo. Za kaznu”, završila je Jelena svoje izlaganje.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.