Prati nas

Vesti

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić se ne ponašaju kao zvezde, tvrde komšije

Popularni par Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić nedavno su se skućili u srcu Beograda, a za svoj dom su odabrali penthaus u jednoj luksuznoj zgradi u blizini Hrama Svetog Save.

Da bi ipak zadržali u tajnosti gde su se tačno skućili, glumica i košarkaš na interfon nisu postavili prezime.

“Ne viđam ih često, iako živim ovde odmah pored njihove zgrade. Tea sam videla samo jednom, dok Jelisavetu vidim kad prolazi sa psom, šeta ga tu u parku kod Hrama Svetog Save. Ima ovde puno kafića, ali ne viđam ih da tu sede i piju kafu. Stalno prolaze kolima, imaju garažu unutar zgrade,” rekla je devojka koja radi u prodavnici opreme za mobilne telefone koja se nalazi odmah pored zgrade u kojoj popularni par ima stan.

Iz zgrade u kojoj žive Teodosić i Jelisaveta izašla je jedna gospođa, koja je za popularni par imala samo reči hvale.

“Oni stanuju tu, njihov je penthaus. Znam ih, druže se sa članovima moje porodice, ali oni se još odranije poznaju. Mislim da oni tu ne ispijaju kafu sa komšilukom jer su zauzeti. Sasvim su normalni i prijatni ljudi, tako ih ja doživljavam. O njima sam čula samo lepe stvari, da su prijatni i prizemni, nisam stekla utisak da se ponašaju kao neke velike zvezde, ali nisu ni druželjubivi,” rekla je komšinica supružnika.

1 komentar

1 komentar

  1. Marko

    08. 07. 2018. at 21:19

    Oni i nisu zvezde,samo su javne licnosti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top