Prati nas

Vesti

Jelisaveta Orašanin sa bebom uživa u Beogradu

Jelisaveta sa prijateljicama i bebom Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin porodila se pre nešto više od dva meseca, a pre nekoliko dana je zajedno sa ćerkom Petrom iz Los Anđelesa došla u rodni Beograd, gde ih je već čekao Miloš Teodosić.

Ona je nekoliko dana po sletanju u Beograd okupila prijateljice sa klase Tamaru Dragičević, Ninu Janković i Miljanu Gavrilović Anju Alač, pa su ceo dan provele uživajući u ženskim razgovorima prenosi Blic.

“Jelisaveta se navikla na život u Los Anđelesu. Uživala je u njegovim čarima, a pre nego što se porodila obilazila je sva zanimljiva mesta. Pre porođaja kod nje je bila sestra Milica da bi joj pomogla u prvim danima roditeljstva oko bebe. No, Jelisaveta je sa nestrpljenjem čekala da dođe i da se vidi sa porodicom, prijateljima i drugarima sa klase,” rekao je izvor.

View this post on Instagram

Klasićke ❣️💋🌟

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

“Jelisaveta će igrati tokom maja i juna predstavu “Hotel 88”, a očekuje je i na leto snimanje nastavka serije “Žigosani u reketu”. Osim toga u pripremi je još jedan veliki projekat koji je Jelisavetu posebno oduševio. Neće joj biti problem da se odvoji od ćerke s obzirom na to da su joj snimanja u Beogradu, a da joj je tu mama i da će imati pomoć dadilje. Jelisaveta je s nestrpljenjem čekala da se vrati i ponovo zaigra,” objašnjava izvor Blica.

View this post on Instagram

Neko bi da užina dok neko pozira 😂

A post shared by Nina Jankovic Dicic (@janxnina) on

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top