Jennifer Aniston nije pozvala „prijatelje“ na venčanje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I’ll be there for you (foto: Channel 4 picture publicity)

Iako su u seriji Prijatelji 10 godina glumili najbolje ortake i cimere, muški deo ekipe ovog sitkoma nije pozvan na venčanje Jennifer Aniston koja je dočarala lik Rachel Green, bogatašice koja se odriče luksuza kako bi, od posla konobarice do modnog asistenta u prodaji, postala samostalna.

Dok su njene prijateljice Lisa Kudrow Courteney Cox prisustvovale venčanju, a Coxova je čak bila kuma, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer se nisu pojavili na ceremoniji.

Da li to znači da Prijatelji više nisu prijatelji?

Delimično. Perry je izjavio da je tek iz novina saznao za ovu svadbu. „Bio sam iznenađen. Nisam znao ništa o tome. Jako sam srećan zbog njih dvoje.“

Nisu bili među zvanicama (foto: Charbonneau/Rex Shutterstock)

Čestitkama se pridružuje i LeBlanc. „Venčanje je bilo malo, bez pompe. Nisam bio tamo, ali želim joj sve najbolje. Mislim da su sjajan par i da je veoma srećna uz njega. Stalo mi je samo do toga da Jenn bude srećna. Da je želela da budem tu, ja bih se pojavio.“

Čuveni Joey se, takođe, nije pojavio ni na njenom prvom venčanju kada je rekla sudbonosno da Bradu Pittu, ali tog puta zbog neodložnih poslovnih obaveza.

Što se tiče Davida Schwimmera, njenog emotivnog partnera u kultnom serijalu, on i Anistonova su na ratnoj nozi još otkad je ona pre 5 godina u jednoj emisiji izjavila da ne zna ko je Schwimmerova tadašnja verenica (sadašnja supruga Zoe Buckman) što je ražestilo Davida koji od tada ne razgovara sa Jennifer, niti ju je pozvao na svoje venčanje koje je usledilo krajem te godine.

POSLEDNJE VESTI