Jessica Simpson se nakon šest godina vraća muzici

Jessica Simpson ponovo u muzičkim vodama (foto: WENN)
Jessica Simpson ponovo u muzičkim vodama (foto: WENN)

Nakon šest godina pauze u muzičkoj karijeri, pevačica Jessica Simpson je odlučila da se vrati u studio, a premijerne fotografije sa snimanja novih pesama objavila je na Instagram profilu.

Jessica je poslednjih godina zapostavila muziku kako bi se posvetila karijeri u modnoj industriji, a ima svoju liniju odeće i obuće, kupaćih kostima i torbi.

Međutim, izgleda da joj je nedostajala muzika, te je odlučila da ponovo upliva u muzičke vode. “Ponovo sam u studiju – tamo smo cele nedelje”, izjavila je Jessica. “Bilo je jako uzbudljivo ponovo otkriti muziku, a ja definitivno imam mnogo inspiracije. Dugo sam bila u muzici i jako mi je zanimljivo da vidim šta ću smisliti kao majka i iz ove perspektive koju imam nakon svih snimljenih pesama i životnih situacija kroz koje sam prošla. Ima toliko toga da se kaže. Ima toliko toga da se otpeva. Toliko je toga sa čime će ljudi moći da se poistovete.”

Jessica u studiju sa Lindom Perry (foto: Instagram)

Jessica se prošle godine pojavila u Today Show-u i već tada otkrila nove planove kada je voditeljka pitala da li se nada novom albumu i odlasku na turneju.

“Da, apsolutno. Tako sam počela i to je jedna od mojih najvećih strasti na svetu. Volim da koristim svoj glas”, odgovorila je tada i najavila svoj veliki povratak na scenu.

(foto: Instagram)

Povezane vesti

Back to Top