in

Johnny Depp nije naviknut na popularnost!


Glumac Johnny Depp (Džoni Dep), koji se vinuo među zvezde 1984. filmom Strava u ulici Brestova i dalje se bori sa načinom života slavnih i ne oseća se prijatno zbog toga što je toliko poznat.

„I dalje se mučim sa tim. Mislim da to nije nešto na šta možeš da se navikneš. Nisam dugo mogao da svrstam svoje ime u kategoriju poznatih“, kaže Johnny.

Zvezda Pirata sa Kariba i otac dvoje dece Lily-Rose i Jacka nada se da će ga deca ceniti zbog toga što je dobar otac, a ne popularni glumac.

„Ne želim da me deca gledaju kao zvezdu, već samo kao njihovog oca. Oni imaju pristup Internetu i znaju kako stvari stoje. Ja ne žeilm da oni pate zbog moje slave“, nada se poznati glumac koji dodaje da prilikom izlaska iz kuće mora da osmisli strateški plan.

„Ne izlazim često, uglavnom sedim kod kuće.Kad izlazim, moram na neki način, da pravim strateški plan gde ću da idem i šta ću da radim. Shvatam, kada bolje pogledam, koliko sam srećan i privilegovan i šta sam sve dobro dobio zbog svoje popularnosti, ali postoje trenuci kada jednostavno želim da živim kao sav normalan svet“, ističe je Depp.

Izvor: Showbizspy.com

loading...