in

Johnny Depp se prvi put obratio javnosti nakon razvoda (VIDEO)


(foto: FilmMagic)
(foto: FilmMagic)

Ako postoji jedna stvar na kojoj će Johnny Depp uvek biti zahvalan, to su verni fanovi.

Na dodeli People’s Choice nagrada za 2016. godinu, junak filma Pirati sa Kariba odneo je pobedu u kategoriji Omiljena filmska ikona. Kada se popeo na binu da preuzme nagradu, odlučio je da publici uputi nekoliko reči:

„Večeras sam došao ovde iz jednog razloga, iz jednog i jedinog razloga, a to ste vi, ljudi. I u dobru i u zlu, stajali ste uz mene i verovali mi. Ljubazno ste me još jednom pozvali ovde i to jako cenim. Nemate pojma koliko to cenim“, rekao je glumac.

(foto: Reuters)
(foto: Reuters)

Pre samo nekoliko dana, brak između Johnnyja i Amber Heard je konačno okončan, nakon skoro godinu dana drame i medijske propraćenosti. Glumac nije hteo da se osvrće na tu temu, ali je fanovima bilo jasno koliko mu znači to što su stali na njegovu stranu kada su se u javnosti pojavile užasne spekulacije.

„Duboko sam pogođen ljubaznošću i najlepšim željama koje ste mi uputili. Posebno mi znači što mogu da budem danas ovde da vam kažem hvala i da vas uverim da zaista osećam potrebu da vam se zahvalim, jer svi znamo da ne bih stajao ovde večeras da nije bilo vas“, završio je Depp.

Johnnyju je njegovu 14. People’s Choice nagradu uručila koleginica Jada Pinkett Smith, a poslušajte i njegov govor zahvalnosti.

(foto: FilmMagic)
(foto: FilmMagic)