in

Jordyn Woods prvi put u javnosti nakon afere sa Tristanom Thompsonom

Tristan Thompson prevario je Khloe Kardashian na Dan zaljubljenih sa Jordyn Woods, najboljom prijateljicom Kylie Jenner.

I dok sve sestre poznate porodice mudro ćute (sem Kim Kardashian, koja je svima stavila do znanja da njena sestra mora da radi, zbog čega se pojavljuje u javnosti,) Jordyn se pojavila u javnosti i komentarisala aferu.

Ona je viđena na svečanom ručku povodom predstavljanja svoje kolekcije veštačkih trepavica u saradnji s brendom Eylure pa je iskoristila priliku da prokomentariše situaciju. „Uz sve što se događa, znate da je sve bilo stvarno, a Eylure trepavice su super stvarne“, izjavila je ona pred okupljenima, ali nije ulazila u detalje.

To što se Jordyn nije pokajala, niti izvinila porodici koja ju je proslavila, fanovi su protumačili kao još jedan udarac i nezahvalnost.

https://www.youtube.com/watch?v=AfZOFzE1A5I

U međuvremenu, Kylie se drugarici iz osnovne škole „osvetila“ tako što je cenu karmina koji nosi Jordynino ime smanjila za 50%, a Khloe je sa svog sajta u potpunosti izbacila kolekciju farmerki koju je Jordyn reklamirala.

Iako je situacija jako delikatna, skandal nije uticao na odnos između Khloe i Kylie. “One su u redu. Sestre su. Uvek će voleti jedna drugu. Khloe zna da Kylie nema ništa sa tim. Kylie je zauzeta ćerkom, nema ništa sa Jordyn i njenim aferama”, priča izvor.

Na Dan zaljubljenih, Tristan je sa 21-godišnjom Jordyn napravio zabavu u domu u Los Anđelesu, gde su gosti primetili da su više nego intimni.