Search
Close this search box.

Još jedan takmičar u emisiji ‘Ja imam talenat’ potresao Srbiju

foto:screenshot

Boban Stojanović sinoć je nastupio u takmičarskoj emisiji Ja imam talenat, gde je odlučio da posle dugo vremena izađe u javnost i pokaže svoj talenat.

Nakon što mu je preminuo brat, koji mu je bio najveća podrška, nije se usuđivao da javno pokaže svoj talenat, a pesme koje je sam napisao, posvetio je svom bratu.

„Najveću podršku sam imao od svog brata, koji je preminuo i prvu pesmu sam snimio njemu. Ranije nisam imao hrabrosti da snimim. Brat me je najviše terao, ja nisam hteo. I kad je on umro, prva pesma koju sam snimio je bila pesma za njega“, ispričao je mladi reper pred sam nastup u pomenutoj emisiji, a prenosi portal Pink.rs.

Rasta ga je odmah pitao kome je posvetio pesmu, a Boban je priznao da ju je pevao bratu koji je preminuo.

„Super su reči, super je ta priča, loša ti je matrica strašno. Sad si me stavio na neku granicu“, prokomentarisao je  Rasta.

„Meni je bilo zaista teško da te slušam, zato što sam videla da je to bol koji ti iznosiš. To i jeste snaga pravog repera koji napravi iz svoje duše pesmu i hoće da je predstavi. Baš mi je bilo teško, zaista. Kompletno nije bilo sve zajedno dobro, al meni su se dopale te reči i ta emocija koja je doprla do mene“, izjavila je Danica u pomenutoj emisiji, kako prenosi pomenuti portal.

A da li je takmičar prošao u sledeći krug takmičenja i šta se izdešavalo na kraju možete pogledati u sledećem videu.

POSLEDNJE VESTI