in

Jovana Jeremić kupila stan od transfera na drugu televiziju

Voditeljka Jovana Jeremić je nakon deset godina dala otkaz na TV Hepi, a kako je izjavila, od transfera na drugu televiziju, čije ime još ne želi da otkrije, rešila je stambeno pitanje.

Kako je izjavila za „Blic“, sve njene želje su se ostvarile.

„Od transfera sam rešila svoje stambeno pitanje i to mi je bilo najvažnije. Nisam ni od koga ništa dobila na tacni, pa ni od roditelja, a ni muža. Svojim znanjem sam sve stekla i mogu da biram sa kim ću da budem i šta ću da radim u životu.“ rekla je voditeljka.

 „Znala sam da će se u jednom momentu mog života steći okolnosti da materijalizujem svoj trud i napor. Deset godina nisam išla na godišnji odmor i niste mogli da me vidite na luksuznim destinacijama poput Maldiva i Zanzibara, već samo na malim ekranima i u informativnoj redakciji“, rekla je Jovana, koja je i detaljno opisala nekretninu.

„Izabrala sam nekretninu od 45 kvadrata sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom, kuhinjom i terasom, koja je obavezna. Biće mala kocka šećera i mir za mene i moju ćerku, jer taj stan pripada njoj. Meni ništa ne treba, ona je to zaslužila. Nikada neću dozvoliti da se moja Lea muči kroz život kao ja, jer nikoga nisam imala osim Boga“, zaključila je voditeljka.