Prati nas

Vesti

Jovana Joksimović priredila rođendansko iznenađenje Željku

I dalje zaljubljeni alo.rs

Željko Joksimović danas puni 47 godina, a za ovu priliku Jovana Joksimović sprema iznenađenje u vidu porodičnog albuma.

“Jovana je želela da pokloni Željku nešto originalno, zato se odlučila da u jednom setu fotografija opiše njihov život, od trenutka kada su se upoznali na Evroviziji. U albumu sa posebno izrađenim koricama, koje se rade od pravog drveta i sa posebnim povezom, biće momenti sa njihovog venčanja, rođenja Koste, a onda i bliznakinja Ane i Srne. Poseban deo albuma biće posvećen njegovim poslovnim uspesima,” otkrio je izvor, prenosi Svet.

Pomenuti izvor objasnio je da zbog prirode posla, njih dvoje nisu stigli da na jednom mestu imaju fotografije i dragocene uspomene, pa je tako Jovana došla na ideju da se posveti pripremi ovog poklona, za koji je sigurna da će oduševiti Željka.

Inače, ona je pre dva dana već priredila proslavu sa dragim prijateljima, pa će ga ovo dodatno iznenediti.

Inače, Joksimovićevoj je rođendan 25. aprila, a Željko je tajanstven po pitanju poklona za svoju dragu.

“Željko je tajanstven kad je reč o poklonima, tako da niko ni od najbližih prijatelja ne može da dokuči kakvo iznenađenje sprema za Jovanu. Ono što je sigurno jeste da će svećice oboje oduvati u porodičnom domu sa mališanima, dok je slavlje s prijateljima uvek rezervisano za neki restoran. Jovana i Željko imaju mnogo prijatelja, zato je teško napraviti intimnu proslavu,” dodaje izvor.

1 komentar

1 komentar

  1. noname

    21. 04. 2019. at 18:35

    Retko odvratna i zla žena

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top