Justin Bieber izgubio živce na koncertu i otišao sa scene (VIDEO)

Pubika u Mančesteru posebno je naljutila mladu zvezdu (foto: FameFlyNet)

Justin Bieber je još jednom naljutio publiku na svojim nastupima. Tokom koncerta u Manchester Areni odlučio je da se obrati publici, ali se njima ta ideja nije dopala.

Pevač je počeo da priča, a publika je izrazila negodovanje i poručila mu da nastavi s nastupom. Justin se naljutio, spustio mikrofon i sišao sa scene. Međutim, uskoro se predomislio i vratio na binu i ‘zapretio’ publici da neće pričati do kraja koncerta. Nakon nastupa je objasnio šta ga je toliko razljutilo kod mančesterske publike. “Proputovao sam ceo svet samo da bih došao ovde i pevao da ljude učinim srećnim”, rekao je Bieber i dodao kako oseća da ga publika ne poštuje.

Obožavaoci su svoja iskustva podelili na Twitteru i dok su jedni pravdali postupak pevača, drugi su ga napali zbog njegovog ponašanja.

22-godišnji kandaski pevač već ima istoriju svađa sa posetiocima njegovih nastupa. Tako je tražio od publike da ne vrišti dok on peva, zatim se naljutio na njih jer su pričali dok je izvodio balade, a doneo je i odluku da se sa najvernijim fanovima ne susreće i fotografiše nakon koncerata u bejkstejdžu.

Povezane vesti

Back to Top