Justin Bieber optužen za nehumano ponašanje prema svojim radnicima, ženama i LGBTQ+ zajednici

Drama između Taylor Swift i Scootera Brauna proširila se na celu muzičku industriju, što se sada odražava i na Justina Biebera. Javnost nije zadovoljna jer je slavni pevač stao na stranu čoveka koji otima umetnost jedne žene, pa mnogi ističu da ni on nije svetac kakavim se u poslednje vreme predstavlja.

Tim povodom se oglasila Emma Portner, koja je bila jedna od igračica i koreografa na njegovoj Purpose turneji. Emma tvrdi a je za svoj mukotrpan rad dobila sramotno nisku platu, dok je Bieber zarađivao milione.

Dala sam ti moje naivno telo, kreativnost, vreme i trud. Dva puta. Za rad na kojem si ti zaradio milione, dok ja nisam zaradila ništa. Nula. Manje od minimalca za sate koje sam uložila. Nisam mogla da priuštim ni hranu. Morala sam da brišem pod studija, kako bih vežbala. Način kojim ponižavaš žene je sramotan. Nastavljaš da sarađuješ sa izvođačima koji su jako problematični.

Koreografka zatim sugeriše da je Bieber homofob i to zbog crkve i vere koju sve češće promoviše:

Redovno ideš u crkvu koja ne podržava LGBTQ+ zajedinicu. Tvoja kompanija je unajmila lezbejku da igra u tvom spotu i da osmisli koreografiju za tvoju turneju. Kako se osećaš zbog toga? Lezbejka ti je pomagala za malo para, dok si ti odlazio u crkvu koja osporava moje postojanje.

Pevač se još uvek nije oglašavao ovim povodom.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.