Justin Theroux grafitom (ni)je prozvao Brad Pitta

Fotografija koju je postavio nikoga ne proziv, brani se Justin (foto: Wenn)

Iako je zbog fotografije koju je postavio tokom vikenda na Instagramu tako delovalo, Justinu Therouxu, kako sam kaže, nije bila namera da proziva bivšeg muža svoje supruge, Brad Pitta,

45-godišnji glumac je podelio fotografiju murala umetnika Nicka Flatta pod nazivom F**k stuff koji se nalazi u Berlinu. Na muralu je prikazana manekenka Zoey Stafford koja pokazuje srednji prst, a iza nje je ispisano mnogo stvari i osoba koje, po umetniku, treba zaj**ti: kokain, rasizam, steroidi, hejteri, Facebook, politika, kondomi, rat, bezalkoholno pivo, i još mnogo toga. Alli i Brad Pitt.

Mural na mome stoji, između ostalog, i ‘Jeb** Brad Pitta’ (foto: Instagram/justintheroux)

Zvezda serije Leftovers je pored fotgrafije murala napisao: “Trenutno raspoloženje pred izbore”, ali nije nijednom pomenuo kolegu koji je u žižu javnosti nedavno dospeo zbog razvoda od Angeline Jolie.

Bez obzira na to što je ovo umetničko delo nastalo 2015. godine, pre razvoda Pitta od Jolijeve, neki su poverovali da je ovo suptilna poruka koju je Justin uputio bivšem suprugu Jennifer Aniston. Zbog toga se on oglasio i napisao: “Ovaj post nikoga ne treba da proziva jer ja nemam 11 godina”, i dodao: “Mislim, stvarn. Ok, možda ipak kisele krastavce”.

Theroux je i u nedavnom intervjuu tokom promocije svog poslednjeg filma, Devojka u vozu, na pitanje kako komentariše razvod poznatog para, samo kratko rekao: “Kao dete razvedeneih roditelja, mogu samo da kažem da je to veoma loše po njihovu decu. Dosadno je uopšte komentarisati bilo šta drugo. Ljudi prolaze kroz težak period. To je užasno”, izjavio je on za Bussines Insider tada.

Povezane vesti

Back to Top