Search
Close this search box.

Jennifer Aniston pomirila se sa bivšim suprugom!?

Gotovo godinu dana nakon što su raskinuli, Justin Theroux  obratio se Jennifer Aniston i ponudio joj da izglade odnose i budu prijatelji!
Nisu pričali jako dugo vremena nakon što su okonačli svoj brak“ , izjavio je izvor za InTouch.  Iako je u rečeno da su na razvod pristali sporazumno i da se nadaju da će moći da održe dobar odnos i budu prijatelji i nakon braka, stvari su se prilično zakomplikovale kada je došao red na preraspodelu imovine i novca stečenog u braku. Pored toga, mediji su povezali Justina sa gomilom devojaka mnogo mlađih od četrdesetsedmogodišnje glumice među kojima su bile i njegova stilistkinja Chloe Hartstein, zatim dizajnerka Alexa Chung, kao i Petra Collins, Selena Gomez,  Laura Harrier Emma Stone. Justin i Jen su se viđali sa drugim ljudima, a ukoliko bi Justinu trebalo nešto iz kuće odlazio bi tamo jedino kada je Jennifer bila van nje. A kada bi Jen dolazila u Njujork iz ko zna kog razloga, on je uvek odlazio na neka putovanja baš tog istog vikenda“ , objasnio je izvor.
Međutim, kako je izvor dalje naveo, nešto se promenilo i Justin je krenuo da oseća krivicu zbog njegovog ophođenja sa bivšom suprugom! „Nedostaje mu da budu prijatelji, a Jennifer je prihvatila izvinjenje i sada dosta pričaju preko telefona. Ali zasigurno nema šanse da će se pomiriti i ponovo biti skladan par“ , dodao je izvor.

POSLEDNJE VESTI