Prati nas

Bizarno

Jennifer Aniston pobegla od bivšeg supruga

Glumica izbegava susrete!

Jennifer Aniston je početkom meseca snimala novu seriju The Morning Show, a odmah poslet oga odjurila je pravo u hotel kako bi izbegla susret sa bivšim suprugom Justinom Therouxom.

Ovo je bio prvi put da su ona i Justin bili u Njujorku u isto vreme od kada su se rastali, tako da je bila prilično oprezna“, naveo je izvor dodajući da je u gradu bila striktno zbog posla, kao i da je izbegavala sve žurke na kojima bi Justin mogao da se pojavi.

Naravno, bila je pozvana na Met Galu i mnogo drugih modnih događaja, ali je sve odbila jer je to ipak Justinova teritorija“, dodao je izvor.

Izvor je dodao da iako je Justin 8 meseci nakon njihovog rastanka u februaru 2018. godine rekao da je to bio jedan od najlakših i najprirodnijih raskida, njihov susret prvi put nakon 9 godina u vezi i dve godine u braku bi ipak bio malo previše neprijatan za pedesetogodišnju glumicu.

Prema drugim navodima, Justin nikako nije hteo da odloži svoju posetu Njujorku čak ni zbog bivše supruge, jer mu njegov nezavisan život u ovom gradu predstavlja neopisivno zadovoljstvo.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top