Kako će izgledati „Morning chill“ u VIP vili?

Šta vas očekuje u V.I.P. vili? Predstavljamo vam Morning chill!

U najluksuznijem delu beogradskog naselja Dedinje, za sve ljubitelje letnjeg provoda 3. avgusta otvaraju se vrata ekskluzivne V.I.P. VILE, mesta gde ćete tokom celog avgusta moći da uživate u svakodnevnim žurkama uz DJ-eve, hladne koktele, vina, šampanjce…

V.I.P. VILA biće otvorena od 11.00h do 23.00h svakim danom osim ponedeljka, dok se petkom otvara noćni underground klub, gde će svi ljubitelji dobre zabave moći da uživaju do ranih jutarnjih časova.

Morning chill je jedan od sadržaja u V.I.P. VILI rezervisan za jutarnje opuštanje. Svi ljubitelji lagane muzike, moći će svakog dana osim ponedeljka, da ispijaju prvu jutarnju kafu i uživaju u suncu pored bazena. Morning chill počinje u 11.00h i traje do 14.00h.

Cena dnevne ulaznice za V.I.P. VILU je 600 dinara, dok je cena ulaznice za Weekend night extravaganza žurke petkom i subotom 800 dinara.

Svi koji kupe 3 ili više dnevnih karata, svaku će platiti po ceni od 500 dinara.

Svako ko kupi ulaznicu za žurke petkom i subotom, na poklon dobija vaučer za jedno piće.

Ulaznice možete da kupite na www.eventim.rs, svim prodajnim mestima Eventima, kao i na sam dan održavanja žurki na ulazu u V.I.P. VILU.

Zbog velikog interesovanja, vaše ulaznice možete da rezervišete na info@vipvilabeograd.com. Svi koji unapred rezervišu karte, dobiće najbolja mesta za opuštanje pored bazena u bašti V.I.P. VILE.

Više informacija o V.I.P. VILI dostupno je putem web sajta www.vipvilabeograd.com.

BUDI I TI V.I.P.!

Rezerviši svoju kartu na vreme!

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI