Kako da se beba probudi suva: Roditelji preporučuju Pampers Baby-Dry pelene

(foto: PR)

Pampers je lansirao nove i unapređene Baby-Dry pelene koje sada sadrže 3 upijajuća kanala dizajnirana tako da pomognu da se bebe ujutru probude podjednako suve kao i prethodne večeri, sa manje natopljenom pelenom tokom noći.

Tokom poslednjih mesec dana Pampers je sproveo istraživanje na partnerskoj internet stranici –  http://www.detinjarije.com/. 132 roditelja iz Srbije su podelili svoje iskustvo i u 97% slučajeva potvrdili učinkovitost novih pelena.

Gotovo svi roditelji koji su testirali nove Pampers Baby-Dry pelene su naveli da će nastaviti da ih koriste u budućnosti. Kao jednu od najvažnijih prednosti novih Pampers pelena roditelji su istakli njihovu moć upijanja. Većina roditelja je potvrdilo da su nove pelene podjenako suve ujutru kao i prethodne večeri. Oblik je takođe jedan od visoko ocenjenih parametara ovih pelena od strane roditelja koji su rekli da nove Pampers Baby-Dry zadržavaju isti oblik tokom cele noći.

Prema rečima pedijatra i neonatologa dr Julke Damljanović, mokra, naborana pelena može da utiče na bebin san. “Bebe provode polovinu svog vremena spavajući i noću umeju da budu veoma aktivne. Noću i do 12 sati nose istu pelenu koja mora da upije do 2-3 flašice mleka. Ova uvećana vlažnost tokom noći znači da je još bitnije da beba ostane suva i da joj je udobno, ne bi li se sprečili nepotrebni poremećaji sna uzrokovani mokrom pelenom, kao i da bi uživale u kvalitetnom snu koji je bitan za njihov zdrav razvoj”, zaključuje dr Damjanović.

Pampers zna da roditelji ulažu puno ljubavi i truda da bi beba mogla što bolje da spava – to podrazumeva nežni poljubac za laku noć, mekanu i čistu posteljinu, udobnu pidžamu i svežu pelenu da bi bebi bilo udobno i da bi ostala suva – ali ujutru se mališani bude sa mokrom, naboranom pelenom, što nikome ne odgovara!

Nove i unapređene Pampers Baby-Dry pelene mogu da pomognu bebama da se ujutru probude podjednako suve kao i prethodne večeri, zahvaljujući sledećim odlikama:

  • 3 upijajuća kanala: pomažu da se vlažnost ravnomerno rasporedi (u odnosu na prethodni mode) što znači manje vlažnih nabora.
  • Fleksibilne ivice: pružaju udobnost uz sjajnu zaštitu od curenja tokom noći.
  • Apsorbujuće Mikro Pere: unutrašnji sloj sa mikroperlama koji upija i zadržava vlažnost i do 12 sati.
  • Suvi slojevi: upijaju vlažnost i drže je dalje od bebine kože.
  • Meke poput pamuka: sloj na vrhu koji dodiruje bebinu kožu ostaje mekan i suv za lep san.
  • Propustljivost vazduha: da bi vazduh cirkulisao oko bebine kože.

Povezane vesti

Back to Top