in

Kako su Sara Jo i Marko Mandić obradili kultni hit?

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Nakon jako uspešnog filma Jesen samuraja, ekipa je odlučila da oduševi domaću publiku i spotom za pesmu Troje.

U pitanju je obrada kultne pesme grupe Xenia, veliki hit osamdesetih godina prošlog veka, koju potpisuje Marko Kon, a izvode Sara Jo i Marko Mandić.

„Dobili smo nebrojano mnogo pohvala za muziku koja prati radnju mladog Vladice (koga igra Petar Strugar) kroz njegovu obnovu samurajskog načina života. Ono što je usledilo je samo reakcija i način da se našoj publici odužimo za ovoliko poverenje koje nam je ukazala“, rekao je producent filma Marko Paljić, prenosi Alo.

„Odabrali smo „Troje“ jer je svojevremeno bila veliki hit, a i recimo da je jedna od malobrojnih koja govori o uličnom fajtu. Pesma opisuje ljubavni trougao između dva mladića i devojke, dok se radnja filma odvija takođe između njih troje, samo su tu uglovi trougla kod Vladice (Petar Strugar), Snežane (Hristina Popović) i njenog sina Vukašina (Petar Novković). Sve je u duhu sint-popa kao i retro-modernog zvuka, pa tako i ova izuzetno prihvaćena obrada za koju smo dobili stvarno odlične kritike“, rekao je Marko Kon, koji potpisuje celokupnu muziku iz filma.

Spot za ovu pesmu možete čuti ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=MqY2r1laGVg

Kako su Sara i Marko obradili popularni hit?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...