Prati nas

Televizija

Regionalana muzička revolucija: Televizija IDJ počela sa radom

Osnivači IDJ televizije, Andrej Ilic Djordje Trbovic (foto: PR)

Osnivači IDJ televizije, Andrej Ilic Djordje Trbovic (foto: PR)

Najgledanija produkcija na Balkanu IDJVideos konačno je dostupna i putem malih ekrana kao prva domaća muzička platforma koja predstavlja jedinstveni spoj televizije, muzike i interneta.

Na novom muzičkom kanalu nalazi se preko 5.000 spotova, preko 300 izvođača i 20 izdavačkih kuća, kao i nekoliko televizijskih formata, dok multimedijalna aplikacija IDJApps, i portal IDJWorld, svim iOS i Android korisnicima omogućavaju da besplatno pristupe IDJTV-u, gledaju spotove, kreiraju svoje plejliste i čitaju najnovije vesti iz sveta šoubiznisa.

Projekat IDJTV i IDJApps pažljivo je pripreman i predstavlja važan iskorak na ovim prostorima kada je u pitanju dostupnost zabavnog sadržaja, aktuelnih vesti, spotova, biografija izvođača, raznih muzičkih izdanja na svim uređajima. Bez obzira na lokaciju, u svakom momentu korisniku je dostupna velika količina ekskluzivnog sadržaja.

Osnivači kompanije IDJVideos, Đorđe Trbović i Andrej Ilić uspeli su da od početka 2011. godine, svoj brend izdignu na nivo jedne od najpopularnijih i najbrže rastućih kompanija na Balkanu, specijalizovane za video produkciju. O njihovom izvanrednom uspehu i viziji svedoči i prestižno priznanje, GoldenPlayButton, koje im je nedavno uručila najveća online platforma na svetu, You Tube.

Ko je sve prošetao crvenim tepihom i upriličio otvaranje televizije, pogledajte u galeriji.

4 komentara

4 Comments

 1. Castles

  16. 11. 2016. at 21:58

  Milica Todorović je sjajno obučena na ovoj fotografiji.

 2. Marianhel

  17. 11. 2016. at 11:59

  Ana Kokić predivna,a Sara,Romana i Goca.. užas

 3. Tora

  18. 11. 2016. at 00:18

  Ana Kokić se obukla kao da je ’98.

 4. OMG

  18. 11. 2016. at 02:13

  Boze me oprosti ova Nikolija uz toliko korekcija dosla jos ruznija nego sto je bila … Relja pored nje Bred Pit. Generalno su svi ruzno ispali na slikama, cak i lepa Milica … Edita da sredi nos bila bi lepa devojka.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top