in

Sara Jo, Frenkie i Who See predstavili svoje nove singlove nastale na Tuborg Bitu

(foto: PR)
(foto: PR)

U klubu Barutana održan je koncert u organizaciji brenda  Tuborg  i Universal Music Serbia pod imenom Tuborg Open.

Tuborg Open kampanja predstavlja  globalnu saradnju sa svetski poznatim triom Major Lazer i jedinstveni Tuborg bit koji su oni kreirali. Brojni izvođači širom sveta dobili su jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove. Tuborg Open je putovanje u svet koji se krije iza jednog bita!

U ulozi producenta i ambasadora projekta se nalazi Wikluh Sky koji je, zajedno sa izabranim izvođačima – Sara Jo, Frenkie i Who See, stvorio regionalni hit u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg bit.

(foto: PR)
(foto: PR)

Najaktivniji i najaktuelniji reperi u regionu Frenkie i dvojac Who See prvi put sarađuju i predstavili su zajednički singl Daj Ga Na Gas, dok je mlada pop zvezda u usponu Sara Jo predstavila osvežavajuću pop numeru Samo Ti!

Singlovi Daj Ga Na Gas i Samo Ti rađeni su na Tuborg bitu koji je napravio svetski poznati producentski trio Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire). Produkciju i aranžman singlova potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky.

(foto: PR)
(foto: PR)

Singl Daj Ga Na Gas je energetska bomba u modernom trep stilu, gde se prepliću agresivni vokali i zarazna melodija, dok je Samo Ti buduća letnja pop himna o zaljubljivanju i početku nove ljubavne priče, o momentu pre poljupca i zalasku sunca.

Za tačno nedelju dana reper, pevač i eklektični producent i aranžer Đorđe Miljenović predstaviće i svoj singl za projekat Tuborg Open pod nazivom Imam Tvoju Ljubav. Predstojeći Đorđev singl kao i danas objavljeni zajednički singl Frenkie, Who See i novi singl Sare Jo pravljeni na Tuborg bitu Major Lazera sinoć su prvi put predstavljeni na zajedničkom beogradskom koncertu kojim je posle nekoliko meseci priprema konačno lansiran projekat Tuborg Open.