Kako voditeljka X Factora izgleda bez šminke?

Voditeljka bez šminke (foto: Instagram)
Blista gde god da se pojavi (foto: Tračara.com)

U prvoj uživo emisiji popularnog pevačkog takmičenja X Factor Adria Antonija Blaće pokazala je svoj novi imidž i savršenu figuru, za koje je dobila brojne komplimente, ali voditeljka se ne plaši da na svoj Instagram profil postavlja fotke iz teretane na kojima je bez šminke.

“Obožavam teretanu i mislim da je neosnovan ženski strah da će od tegova postati glomazne, od tegova se samo smanjuješ! Ako ne stignem u teretanu, uvek nosim patike sa sobom i barem konopac za vežbanje. A to mogu i u hotelu odvežbati. Zdravo se hranim, pravim svaki dan smoothieje od voća i povrća. Takav sam tip. Sve do kraja. Kad vežbam – vežbam. Kad se zabavljam, zabavljam se. Objavljujem fotke na instagramu uz haštag #LjetoBezParea i #AkoMoguJaMozesITi jer sam shvatila da ženama treba podrška za vežbanje i prehranu, i to je već postao pravi mali pokret.” – rekla je Antonija.

Voditeljka bez šminke (foto: Instagram)

Sa šminkom ili bez nje, očigledno je da Antonija prelepo izgleda. To je pokazala i na jučerašnjoj zabavi jednog magazina gde je, zajedno sa svojim verenikom Hrvojem Brlečićem, prošetala u prelepoj crvenoj haljini Matije Vuice koja joj je savršeno pristajala!

Blistala na žurki (foto: Tračara.com)
Blistala na žurki (foto: Tračara.com)

Povezane vesti