in

Kakva transformacija: Johan Hill drastično smršao


A post shared by Hot 106.1 (@hot1061) on

Glumac Jonah Hill danas je gotovo neprepoznatljiv jer je drastično smršao i skoro više uopšte ne liči na sebe.

Zvezda filma Vuk sa Vol strita je nedavno fotografisan kako napušta jednu teretanu u Los Anđelesu i zahvaljujući vežbanjem sa ličnim trenerom i strogom dijetom uspeo je da skine svih 20 kilograma koje nabacio za ulogu u filmu War Dogs.

Njegov kolega iz filma 21 Jump street Channing  Tatum zaslužan je na neki način za ovu Hillovu transformaciju. Kako je otkrio u emisiji Jimmy Fallona, u avgustu prošle godine pozvao je Tatuma i pitao da: „Ako jedem manje i vežbam sa trenerom, hoću li smršati?“, a on mu je odgovorio: „Da, glupi kre**nu, naravno da hoćeš. To je najprostija stvar na celom svetu“, savetovao ga je mišićavi kolega.

Ovako je izgledao pre dve godine dok je snimao film 'War dogs' (foto: Wenn)
Ovako je izgledao pre dve godine dok je snimao film ‘War dogs’ (foto: Wenn)

Tada je 33-godišnji glumac počeo da vodi dnevnik svega što pojede, ali mu je, po sopstvenom prizanju, najteže palo odricanje od piva. „Otišao sam kod nutiricioniste i rekao mu: ‘Smršaću, ješću zdravije i šta god je potrebno, ali nađi način da mogu da pijem i pivo’. Najviše me nervira što, kada ne pijem pivo, zaista smršam“, oktrio je nedavno Jonah u jednom radijskom intervjuu.