Prati nas

Extra

Kakva transformacija: Johan Hill drastično smršao

A post shared by Hot 106.1 (@hot1061) on

Glumac Jonah Hill danas je gotovo neprepoznatljiv jer je drastično smršao i skoro više uopšte ne liči na sebe.

Zvezda filma Vuk sa Vol strita je nedavno fotografisan kako napušta jednu teretanu u Los Anđelesu i zahvaljujući vežbanjem sa ličnim trenerom i strogom dijetom uspeo je da skine svih 20 kilograma koje nabacio za ulogu u filmu War Dogs.

Njegov kolega iz filma 21 Jump street Channing  Tatum zaslužan je na neki način za ovu Hillovu transformaciju. Kako je otkrio u emisiji Jimmy Fallona, u avgustu prošle godine pozvao je Tatuma i pitao da: “Ako jedem manje i vežbam sa trenerom, hoću li smršati?”, a on mu je odgovorio: “Da, glupi kre**nu, naravno da hoćeš. To je najprostija stvar na celom svetu”, savetovao ga je mišićavi kolega.

Ovako je izgledao pre dve godine dok je snimao film 'War dogs' (foto: Wenn)

Ovako je izgledao pre dve godine dok je snimao film ‘War dogs’ (foto: Wenn)

Tada je 33-godišnji glumac počeo da vodi dnevnik svega što pojede, ali mu je, po sopstvenom prizanju, najteže palo odricanje od piva. “Otišao sam kod nutiricioniste i rekao mu: ‘Smršaću, ješću zdravije i šta god je potrebno, ali nađi način da mogu da pijem i pivo’. Najviše me nervira što, kada ne pijem pivo, zaista smršam”, oktrio je nedavno Jonah u jednom radijskom intervjuu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top