in

Nikad mršaviji Jonah Hill pokazao novu figuru i mišiće


Jonah Hill tokom karijere nekoliko puta je doživljavao veliku trasformaciju, ali ovo je najveća promena koju smo videli kod zvezde Vuka sa Vol strita do sada.

Glumac je nedavno pokazao neverovatnu figuru nakon što se godinama borio sa viškom kilograma, i fanovi su i više nego oduševljeni. Ovih dana Jonah sve više vremena provodi vežbajući i njegovi mišići su dokaz tome, a paparaci su ga uhvatili dok je napuštao teretanu, te je bio obučen u odeću za trening, a ispod majce bez rukava bicepsi su došli do punog izražaja.

A post shared by Focused Gear™ (@focusedgear) on

Hill je prethodno zbog uloga u filmovima War dogs i 21 Jump street morao da se ugoji, a onda je uz podršku kolege i prijatelja Chaning Tatuma odlučio da se reši viška kilograma. „Ugojio sam se za film War dogs, i želeo sam da se vratim u formu, te sam pozvao Chaninga i pitao ga: ‘Ako jedem manje i idem u teretanu, hoću li se dovesti u red?'“, rekao je Hill u emisiji Jimmy Fallona i dodao: „On mi je odgovorio: ‘Da, glupi kretenu, naravno da hoćeš, to je najprostija stvar na svetu'“, šaljivo je otkrio glumac.