Prati nas

Život

Jonah Hill: Problem sa težinom je uticao na moje samopouzdanje

Jonah Hill priznao je da je to što mu je težina konstantno varirala imalo veliki uticaj na njegovo samopouzdanje.

Glumac je stoga odlučio da u ime toga osnuje magazin čije je glavno pitanje kako voleti sebe i koji  je namenjen tinejdžerima koji imaju problema sa samopouzdanjem i sopstvenim prihvatanjem sebe.

Postao sam poznat sa jako malo godina i proveo sam većinu svoje kasne adolescencije slušajući o tome kako sam debeo, grozan i neprivlačan. Međutim, tek tokom režiranja svog filma Mid 90s, krenuo sam da shvatam koliko je to zapravo bolelo i koliko je ostalo urezano u mom sećanju. Verujem da svako ima trenutke iz svoje prošlosti kojih se stidi. Za mene je to bio period kada sam imao višak kilograma sa svojih 14 godina, izgledao neprivlačno, slušao hip-hop i želeo da budem prihvaćen u društvu skejtera. ” izjavio je Jonah u Ellen DeGeneres Showu prošlog petka.

Magazin je dodatak filmu Mid 90s, koji takođe govori o prihvatanju sebe i pronalaženju svog mesta među određenom zajednicom ili grupom ljudi koja će vas prihvatiti onakvima kakvi jeste.

Verujem da svako od nas ima neku verziju sebe koju u određenom trenutku želi da sakrije od ostatka sveta,čak i nakon što prođe određeno vreme i mislite da ste popravili stvari koje su stvarale problem, taj deo vaše ličnosti i dalje nekako ostaje sa vama. Bilo mi je potrebno puno vremena da se pokažem onakvim kakav zaista jesam … ja još uvek radim na sebi, kao i svi mi.” završio je Jonah.

1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    21. 10. 2018. at 16:14

    obožavam ga, ma koliko god kila da ima, vrhunski glumac

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top