Ove zvezde ponosno nose svoje ožiljke: Evo kako su ih zaradili

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zvezde sa malim nesavršenostima koje ponosno nose (foto: Wenn)

Niko nije savršen, i, iako nam fotošopirane fotografije zvezda koje nam se smeše sa naslovnica časopisa govore drugačije, ove poznate ličnosti svoje male nesavršenosti ponosno nose i pokazuju.

Ovo su neke od poznatih ličnosti koje imaju ožiljke na licu i telu i priče o tome kako su iz zaradili.

Ed Sheeran (foto: Wenn)

Ed Sheeran ima primetan ožiljak na licu, a isprva je kružila priča da je Princeza Beatrice kriva za njega. Međutim, pevač James Blunt otkrio je da je Ed tu priči izmislio i da je pijan slučajno posekao obraz.

Tina Fey (foto: Wenn)
Tina Fey (foto: Wenn)

Tina Fey otvoreno je govorila o velikom ožiljku na svojoj bradi koji je dobila kada je nepoznati napadač posekao nožem po licu dok je bila dete.

Jason Momoa (foto: Wenn)
Jason Momoa (foto: Wenn)

Jason Momoa je zbog ožiljka na obrvi još seksipilniji, ali način na koji ga je zaradio nije uopšte naivan. Pre skoro deset godina, zvezdu Igre prestola u tučnjavi u baru pogodili su kriglom u lice i ušivanje je zahtevalo čak 140 konaca.

Seal (foto: Wenn)
Seal (foto: Wenn)

Na licu pevala Seala vidljivi su ožiljci koji su posledica vrste lupusa koji napada kožu, te su se zato svorili i ožiljci.

Harison Ford (foto: Wenn)
Harison Ford (foto: Wenn)

Harison Ford još iz mladosti na bradi nosi uspomenu na saobraćajnu nesreću koju je doživeo. Tada je udario glavom u volan, a glumac krivi neobučeno medicinsko osoblje za ožiljak koji mu je ostao.

Queen Latifah (foto: Wenn)
Queen Latifah (foto: Wenn)

Queen Latifah je svoj ožiljak na čelu zaradila detinjstvu u igraonici.

Jonah Hill (foto: Wenn)
Jonah Hill (foto: Wenn)

Jonah Hill je sa 15 godina doživao stravičnu saobraćajnu nesreću nakon koje mu je umalo amputirana ruka. Srećom, to se nije dogodilo, ali mu je ostao veliki ožiljak.

Joaquin Phoenix (foto: Wenn)
Joaquin Phoenix (foto: Wenn)

Joaquin Phoenix ima primetan ožiljak između usne i nosa, ali malo ko zna da je on rođen sa ovim racepom na koži.

Sharon Stone (foto: Wenn)
Sharon Stone (foto: Wenn)

Lepa glumica Sharon Stone na vratu ima ožiljak koji je zaradila u detinjstvu na jahanju kada je pala na sušilicu za veš u svom dvorištu.

Kaley Cuoco (foto: Wenn)
Kaley Cuoco (foto: Wenn)

I Kaley Cuoco je 2010. godine na jahanju doživela ozbiljnu povredu. Imala je dve metalne šipke u nozi kako bi joj zarasla polomljena kost, a sada se šali da zbog toga zna kada će padati kiša.

Tommy Flanagan (foto: Wenn)
Tommy Flanagan (foto: Wenn)

Zvezda serije Sinovi anarhije Tommy Flanagan ima veliki ožiljak na obrazu. Glumca je u Glazgovu napala grupa lopova i kada je pokušao da se odbrani, oni su ga isekli nože od uveta do uveta, a ova rana je poznata i kao ‘glazgovski osmeh’.

Luke Perry (foto: Wenn)
Luke Perry (foto: Wenn)

Ožiljak na obrvi Luka Perryja proslavio ga je kao buntovnika u seriji Beverly Hills, a dobio ga je kao dečak, nakon što se u kuglani zaleteo u aparat za sokove.

Charlie Puth (foto: Wenn)
Charlie Puth (foto: Wenn)

Charlie Puth takođe ima ožiljak na obrvi, a zaradio ga je u stravičnoj nesreći koja se umalo tragično završila kada ga je ugrizao pas.

Padma Lakshimi (foto: Wenn)
Padma Lakshimi (foto: Wenn)

Glumica Padma Lakshimi ponosno nosi svoj 15 centimatara dug ožiljak na desnoj ruci, a zaradila ga je u 14. godini u saobraćajnoj nesreći kada je veoma obiljno povređena.

POSLEDNJE VESTI