Search
Close this search box.

Nova serija Kaley Cuoco, Stjuardesa, stiže na HBO GO: еvo zašto će ti se dopasti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kaley Cuoco sigurno znaš iz serije Štreberi, gde je igrala pomalo neodgovornu ali simpatičnu Penny. Ipak, njena nova uloga sasvim je drugačija – i jedva čekamo da je vidimo.
Od 26. novembra na HBO GO stiže serija Stjuardesa, mračni triler u kojoj Cuoco igra glavnu ulogu. Ako nas pitaš da li možemo da je zamislimo u ozbiljnoj ulozi – ne – ali već posle trejlera, mišljenje nam se promenilo.

O čemu se radi u seriji Stjuardesa?

Ovo je mračna triler komedija zasnovana koja govori o tome kako ceo život može da se promeni preko noći. Stjuardesa Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) budi se u hotelskoj sobi u Dubaiju, mamurna od prethodne večeri, i pronalazi mrtvo telo pored sebe. Plašeći se da zove policiju, ona se ponaša kao da se ništa nije desilo i pridružuje se ostalim kolegama i pilotima koji putuju na aerodrom. Međutim, u Njujorku je dočekuju agenti FBI-ja i ispituju o njenom boravku u Dubaiju. Ne znajući šta se dogodilo te večeri, ona počinje da se pita da li je zapravo ona ubica.

Ko glumi u seriji Stjuardesa?

Pored Cuoco, u seriji igraju Michiel Huisman (Alex Sokolov), Zosia Mamet (Annie Mouradian), T. R. Knight (Davey Bowden), Michelle Gomez (Miranda Croft), Colin Woodell (Buckley Ware), Merle Dandridge (Kim Hammond), Griffin Matthews (Shane Evans), Nolan Gerard Funk (Van White) i Rosie Perez (Megan Briscoe).

Koliko epizoda ima serija Stjuardesa?

Prva sezona serije Stjuardesa ima 8 epizoda. Od toga, prve tri biće dostupne na HBO GO striming servisu premijerno 26. novembra. Nakon toga, nove epizode stižu svakog četvrtka.

Stjuardesa – druga sezona?

Za sada nema naznaka da će se snimati druga sezona: ovo je mini-serija, zasnovana na knjizi, no ne bi nas čudilo da producenti odluče da naprave nastavak, ukoliko prvi deo bude gledan.

Trejler za seriju Stjuardesa

https://www.youtube.com/watch?v=_1lMkxk4Cvk&feature=youtu.be

POSLEDNJE VESTI