Snimljena poslednja epizoda serije Štreberi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svećanošću na kojoj su svi glavni glumci nagrađivane TVserije Štreberi ostavili svoje otiske u cementu ispred čuvenog bioskopa Chinese Theatre u Holivudu, obeležen je završetak serije koja će se prestati da se snima nakon 12 sezona.

Johnny Galecki, koji u seriji glumi Leonarda, Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Mayim Bialik (Amy Fowler) i Melissa Rauch (Bernadette) svojim otiscima na pločniku označili su i kraj serije, čija je poslednja epizoda, od ukupno 279, snimljena dan ranije.

„Prestali smo da snimamo, ali nas sedmoro ćemo se i dalje družiti. Ova serija je bila blagoslov za sve nas i ona će uvek živeti u nama“, kazao je Parsons, koji je igrao autističnog genija, oko kog se i vrti radnja serije.

Pre dve godine pokrenuta je i spin-off serija Mladi Sheldon, u kojoj je predstavljeno Sheldonovo detinjstvo u Teksasu.

Štrebere je pokrenula televizija CBS i već dugo je najgledanija komedija u SAD-u. U devetoj sezoni je jednu od epizoda gledalo rekordnih 20 miliona gledalaca, a serija je ukupno dobila 10 prestižnih nagrada Emi.

POSLEDNJE VESTI