Search
Close this search box.

20 godina serije Čari: Gde su danas glavne glumice?

Serija Čari osvojila je televizijske gledaoce pre tačno 20 godina.

Serija prati živote triju sestara, Prue, Piper Phoebe, poznatije kao Začarane, koje su dobre veštice koje koriste svoju Moć Trojstva za zaštitu nedužnih živih bića od drugih zlih veštica i demona, istovremeno pokušavajući da vode normalne živote u San Francisku.

Kako svaka od njih ima zasebne moći koje se konstantno razvijaju i rastu, skrivanje natprirodnog identiteta od običnog života često predstavlja ogroman izazov za njih, koji utiče na njihove medjuljudske odnose i ugrožava njihovu sigurnost i privatnost.

Kako je najavljivano ranije, snimljen je i rimejk serije koji će premijeru 14. oktobra na CW televiyiji u Sjedinjenim Američkim Državama. U glavnim ulogama su Melonie Diaz, Sarah Jeffrey i Madeleine Mantock. Posebno je zanimljivo što ni originalna postavka serije, ali ni fanovi, ne gledaju blagonaklono na ovaj rimejk.

A gde su danas glavne protagonistkinje Čari?

https://www.instagram.com/p/BneyeLihwF0/?taken-by=theshando

Glumica Shannen Doherty, koja u seriji tumači lik Prue Halliwell, najstariju sestru koja umire u trećoj sezoni, pojaviće se u novoj hit seriji karaktera, Heathers, urađenu po uzoru na istoimeni film koji je izašao krajem 20. veka. Serija će svoju premijeru imati 25.oktobra na Paramount Networku. Shannen se prethodnih godina borila sa rakom, koji je pobedila.

https://www.instagram.com/p/BniSulanYcX/?taken-by=thehmc

Holly Marie Combs, u seriji Piper Halliwell, tumačila je lik Ella Montgomery, majku jedne od lažljivica u hit seriji Slatke male lažljivice , počev od 2010. pa sve do prošle godine, i imala je prosečnu mesečnu zaradu od oko milion dolara. Ona je inače osudila producente nove serije na Twitteru zbog rimejka koji nema veze sa originalnom verzijom.

https://www.instagram.com/p/BoU3PdOgiBL/?taken-by=milano_alyssa

Glumica Alyssa Milano, koja tumači jednu od najmlađih sestara, odnosno Phoebe Halliwell, od ove godine se našla u ulozi majke tinejdžera, u koga je zaljubljena Patty, glavni lik nove Netflixove, originalne serije, Insatiable. Sem toga, ona je i jedna od društveno i političkih aktivnih glumica u SAD-u.

https://www.instagram.com/p/BoMzswvAk-S/?taken-by=rosemcgowan

Rose McGowan, koja u seriji tumači lik jedne od sestara koja dolazi nakon smrti prve, najstarije sestre, do skoro je igrala u ABC-ovoj hit seriji Once Upon A Time, kao Princeza Cora. Nedavno je objavila svoje memoare po imenu Brave, u kojima otkriva način eksploatacije i mračnu stranu Holivuda, kao i to da je bila zlostavljana.

https://www.instagram.com/p/BeOPyUJgOK0/?taken-by=kaleycuocoofficial

Kaley Cuoco, glumica koja se u seriji pojavljuje kao novi lik, Billie Jenkins, koji je bio kreiran na zahtev CW televizije radi mogućeg spin-off serijala ili još jedne, devete sezone, trenutno tumači lik glavne junakinje, Penny, u megapopularnoj seriji Štreberi koja se uspešno emituje od 2007. godine širom sveta.

POSLEDNJE VESTI