Kaliope i Naum pobednici “Sunčanih skala”

Na festivalu zabavne muzijke “Sunčane skale” koji se već 15 godine održava na Kanli kuli u Herceg Novom, odražano finalno veče kad su proglašeni i pobednici. To su makedonski pevačici Kaliope i Naum Petreski sa pesmom “Rum dum dum”. I drugo mesto zauzeli su takođe Makedonci, Risto Samardžiev i Zoran Džorlev sa duetom “Bijeli labude”, a treće makedonsk-srpski duet Maja Odžaklijevska i Nikola Burovac “Ukradeni poljupci”.

kaliopi

Današnji Alo! piše da je ova pobeda pod znakom pitanja, jer je pobednička pesma već bila na jednom takmičenju, izboru makedonskog predstavnika za Eurosong, kad je zauzela visoko 2. mesto. Slobodan Bučevac, direktor festivala branio se da je sve apsolutno regularno…

milica-i-danijel

Sa druge strane, Milica i Danijel su imali jako baksuzno veče. Osim što su sa Anom Bebić i pesmom “Rođeni sa greškom” završili festival na 9. mestu, oboje su zadobili u najmanju ruku čudne povrede. Milica je šetajući Herceg Novim upala u baru punu vode i pala, posle čega je imala jake bolove u glavi, pa je odmah prebačena u bolnicu.

Danijel je takođe imao manju nezgodu, pa je na generalnoj probi povredio nogu, ali je svoj nastup uprkos svemu odradio krajnje profesionalno.

Rekoh ja…  :)

izvor: Alo!, Press

foto Press

Povezane vesti

Back to Top