Search
Close this search box.

Prva proba Sanje Vučić: Znam da sve proteći u najboljem redu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prva Sanjina proba na velikoj sceni (foto: EBU)

Danas su u Globe areni u Stokholmu održane prve probe takmičara koji će nastupiti druge polufinalne večeri.

Predstavnici Letonije, Poljske, Švajcarske, Izraela, Belorusije, Srbije, Irske, Makedonije, Litvanije i Australije su po prvi put na velikoj sceni izveli svoje numere uz koreografije i svetlosne efekte.

Svetlosni efekti i koreografija na sceni (foto: EBU)

Sanja Vučić, koja će našu zemlju prestavljati sa pesmom Goodbye (Shelter), pojavila se na probi sa pratećim vokalima i baletanom koji će pratiti njeno izvođene moćne balade koju je napisla Ivana Peters.

Sanja je opuštena stigla u Globe Arenu i objasnila da je veoma uzbuđena: „Ovo je prva proba na velikoj sceni. Znam da će sve proteći u najboljem redu jer smo se temeljno pripremali. Nisam uplašena, ali osećam leptiriće u stomaku“, rekla je mlada pevačica.

Ona je otkrila da danas neće pokazati kostim u kom će nastupiti u polufinalu, ali je poručila okupljenim novinarima: „Obratite pažnju na koreografiju i pokrete na sceni“. Sanja je takođe dodala da joj pevanje pratećih vokala puno znači i da oseća njihovu snažnu podršku.

Koreografija je veliki deo Sanjinog moćnog izvođenja balade 'Goodbye' (foto: EBU)
Koreografija je veliki deo Sanjinog moćnog izvođenja balade ‘Goodbye’ (foto: EBU)

Sanja i predstavnica Finske, Sandhja, pokušale su dam iako njihova imena slučno zvuče, objasne razliku i pokažu kako se pravilno izgovaraju imena.

Kaliopi, koja će ove godine po drugi put predtavljati Makedoniju na Eurosongu sa pesmom Dona, priznala je da se oseća kao malo dete i da od uzbuđenja nije spavala cele noći.

POSLEDNJE VESTI