in

Kanye i Kim na rubu razvoda: Rijaliti zvezda ne želi da napusti porodični biznis i posveti se Bogu!


Kontroverzni  reper Kanye West nedavno se ponovo našao u centru interesovanja američkih medija zbog svog, kako je rekao, duhovnog operskog nastupa ispred 17,000 ljudi.

Naime, Kanye je 2016. godine doživeo duhovno prosvetljenje nakon što se mesecima borio sa depresijom i anksioznošću. Kako je tada rekao, Bog mu je pomogao da nađe pravi put.

Kada sam dotakao samo dno Bog mi je pomogao. Od tada smo u stalnom kontaktu. Bog je najveći umetnik svih vremena i sada radi sa mnom“ , izjavio je tada reper.

Kako izvor za inostrane medije govori, reper smatra da nedeljne mise u katoličkoj crkvi nisu dovolje, te se nada da će moći da utiče na svet da se, kako kaže, vrati Bogu. U tome nagovara i svoju suprugu Kim Kardashian.

Kanye smatra da njegova porodica nikada neće moći da se u potpunosti posveti Bogu ukoliko se ne odseli iz Los Anđelesa“ , tvrdi izvor i dodaje da Kim takvu odluku čak ni ne razmatra.

Kim smatra da je Kanye potpuno poludeo i ne želi da napusti svoj posao, niti svoju porodicu. Ovakva rasprava i oprečni stavovi doveli su do velikih nesuglasica u njihovom petogodišnjem braku“ , dodao je izvor.