Prati nas

Šokantno

Kanye West napao je Travisa Scotta na tviteru

TV zvezde ušle su u međusoban sukob!

Sve je započelo na tviteru, a obična rasprava od nekoliko agresivnih objava Kanye Westa upućenih Drakeu – koga je optužio za sabotiranje karijere i navodne pretnje upućene njegovoj porodici, pretvorila se u ozbiljan “rat” u koji je na kraju bio uvučen i Travis Scott sa kim Kylie Jenner ima dete!

Kanye se razbesneo zbog kolaboracije Travisa i Drakea u pesmi Sicko Mode koja je završila na mestu broj jedan svetskih top listi. “Dobio si pesmu broj jedan ali si dozvolio ovom liku da isproziva tvog šuraka”  , napisao je Kanye na tviteru.

Optužbe su poprilično zbunile Travisa i njegovu zaštitnički nastrojenu devojku Kylie, koja je odmah nakon “napala” svoju sestru Kim Kardashian koja nije uradila ništa da spreči incident.

Cela ova stvar poprilično narušava odnos Kim i Kylie” , priznao je izvor blizak porodici. “Kim veruje da mora ostati na Kanyeovoj strani, ali je Kylie besna jer njena sestra ne može da kontroliše svog supruga! Došlo je do tačke gde Travis i Kylie ne žele da budu blizu Kim i Kanyea jer smatraju da može doći do ozbiljnih sukoba i incidenata!” 

Naime, odnos dveju sestara već neko vreme je zaoštren zbog kozmetičke imperije koju poseduje Kylie a na koju je, navodno, Kim Kardashian ljubomorna. Kanyeovo upiranje prstom samo pogoršava stvari i stvara veći razdor u porodici.

Kako je izvor objasnio, Kim je nazvala Kylie izdajicom i rekla da “Kylie ne bi imala ništa da nije bilo nje i Kanyea” , a mlađa sestra joj je uzvratila optužbama i nazvala njenog supruga ludim!

Bilo bi bolje da se Kim pozabavi mentalnim poremećajima svog supruga umesto što učestvuje u njegovim glupim svađama i skandalima” , izjavila je Kylie.

Skandal je zahvatio tolike razmere da njihova majka, šezdesettrogodišnja Kris Jenner planira da se umeša!

Kris se obično drži podalje od ovakvih stvari i veruje da su svađe dobar publicitet, ali sada je jako uzneirena jer su njene ćerke u svađi i boji se da bi sve moglo da se otrgne kontroli” , tvrdi izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top