Kanye West ostavio Kim Kardashian samu sa decom?

Kanye West poznat je po svojim ekscentričnim idejama kada je muzika, ali i život u pitanju, ali čini se da je sada otišao korak dalje.

Reper je prošle godine kupio kuću u Vajomingu, državi u unutrašnjosti Sjedinjenih Američkih Država, gde je planirao da živi zajedno sa suprugom Kim Kardashian i njihovo četvoro dece: North, Saintom, Chicago i Psalmom.

Ipak, Kim ga je tada „spustila“ na zemlju, rekavši da će ovo imanje posećivati samo vikendima i na leto.

No, Kanye ima drugu ideju. On je ostavio Kim sa decom u Kalabasasu i tokom pandemije korona virusa, sve vreme je boravio na imanju – sam.

„Kanye radi šta god poželi, kad god poželi. Uopšte ne uzima u obzir osećanja Kim,“ kaže izvor američkog tabloida Life&Style.

„Kim je pod velikim stresom i kaže da neće još dugo moći da izdrži takav život,“ dodaje izvor.

A čini se da reper nije ništa obzirniji ni kada je sa porodicom.

„Radije bi da ceo dan provede sa ortacima i saradnicima u studiju, nego sa suprugom i decom. Ušunjao bi se u kuću u 5 ujutru i nadao bi se da ga niko neće uhvatiti. Ali, Kim ga ponekad sačeka i tek onda nastaje haos,“ završava izvor.

Podsetimo, tokom karantina su se pojavile glasine da se Kim Kardashian i Kanye West razvode, ali to nikada nije potvrđeno. Ako je suditi po Instagramu, između njih je sve – u najboljem redu.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI