Karlo isprozivao ukućane! Crnogorac Milan napustio kuću!

Karlo Zagorac

Prvi ukućanin koji je izbačen iz kuće Velikog brata, Karlo Zagorac je izneo svoje mišljenje o ostalim ukućanima, Makedonki Violeti, ponašanju u kući…

Šta vas je to privuklo kod Violete?
– Violeta je posebna. Preslatka je. Zove me stari. Imam i devojku i dete. Dva u jedan.

Da li biste pristali na seks pred kamerama?
– Da, ukoliko bi do toga došlo spontano. Nisam želeo da napadam Viki iz prostog razloga što je njoj 19, a meni 32 godine. Ta razlika u godinama meni ne smeta, ali je mlada da bi napadao. Mi smo uživali u svim tim delovima predigre, u toj strasti.

Da li ti se, pored nje, svidela još neka ukućanka?
– Pored nje mi se nijedna nije svidela. Osvojio sam najlepšu devojku sa kojom sam doživeo jedan od tri najlepša poljupca u životu.

Ostale devojke te ni seksualno nisu privukle?
– One nisu moj fazon! Mogao bih da imam seks sa svakom od njih, ako bih to želeo. Viki i ja smo slični, pa je normalno da sam se s njom zbližio. Od ostalih ukućana jedino mi je Milan sličan. Da je gej, bio bih sa njim (smeh).

Ko se najviše folira u kući, a ko te je posebno nervirao?
– Arsa je najveći folirant. Sve vreme sam ga zvao džukela jer mi liči na pravu džukelu. Manuel me je iritirao svojom glupošću jer je dečko vrlo plitak. Radiša ili Radašin me je takođe iritirao jer nema osnovnu kulturu higijene i mnogo smrdi! Ono što se plaknuo u bazenu je sve od njegovog kupanja. Svi smo dobili lišajeve od njega jer čovek koristi svačije peškire.

Šta misliš o Seksi Sandri?
– Devojka je ćurka, ne zna ništa da uradi kako treba! Razgovarao sam s njom kao sa ćurkom i ona je razumela taj jezik. Moram da kažem da je njena muzika katastrofa.

Ko vam je favorit?
– Voleo bih da pobedi Milanče. On je jedan specifičan tip koji je veoma duhovit, prihvata šale na svoj račun, što nije tipično za Crnogorce. On prosto daje tu pozitivnu energiju i pravi je šoumen.

Milan Crnogorac

Ali Milanče je sinoć napustio kuću Velikog brata,  a kao razlog za izlazak je naveo to što više nimalo nije srećan otkako je otišao Karlo i dodao da će biti sve nervozniji. “Ovo nije trenutna kriza”, rekao je Crnogorac i dodao da mu smeta zatvoreni prostor zbog čega nije spavao noćima.

Njegov izlazak najviše je potresao mladu Makedonku Violetu koja je neutešno plakala i poručila Milanu da joj pozdravi Karla i poruči mu da ga voli.

Izvor: Kurir-info.rs, Blic.rs, Mtsmondo.com

Povezane vesti

Back to Top