Kate o optužbama bivšeg i sinu Collinu: On je u specijalnoj školi

Kate se osvrnula na optužbe bivšeg supruga (foto: Screenshot)
Juče je u emisiji Good morning America na televiziji ABC prikazan ranije snimljen intervju sa Kate Gosselin u kom se ona osvrnula na komentare svog bivšeg supruga Jona Gosselina o njihovom 12-godišnjem sinu Collinu.

Kate je u avgustu otkrila da Collin ima posebne potrebe i da je počeo da pohađa specijanu školu u kojoj uči životne tehnike kako bi prebrodio prepreke u učenju i socijalizaciji sa drugima. „Nejasne su dijagnoze kakve su njegove potrebe, ali mora da nauči određene strategije koje će mu pomoći da se lakše izbori sa stvarima. On tu borbu vodi već dugo, ali i ja sa njim“, izjavila je 41-godišnja rijaliti zvezda i dodala da se ‘osećala veoma usamljeno u tome’.
Njen bivši je prošle nedelje, u intervjuu za Entertainment Tonight izneo tvrdnju da je Kate krila Collinovo stanje od njega. „Imam neku ideju gde se on nalazi, ali ne znam tačno gde je“, izjavio je Jon, dodavši da mu je Kate samo rekla da je Collin u specijalnoj školi za decu sa posebnim potrebama. Zbog toga što sina nije video duže od godinu i po dana, on planira da preko suda natera Kate da mu otkrije gde je Collin.
Kate ima potpuno starateljstvo nad bliznakinjama Carom Gosselin i Mady Gosselin, koje imaju 16 godina i nad 12-godišnjim šestorkama Aadenom, Colinom, Alexis, Hannah, Joelom i Leah Gosselin.


Kate je u intervjuu izjavila da je ‘Collinu bolje u toj ustanovi nego kod kuće’ i da je to ‘najbolja stvar trenutno za njega’. Što se optužbi bivšeg supruga, ona kaže da im je oboma zabranjeno da pričaju o starateljstvu nad decom. „Ja znam gde mi je sin. Ostatak sveta ne zna. I tako će i ostati“, kaže ona i dodaje da joj Jonova pretnja tužbom ništa ne znači jer je ‘pretio mnogo puta do sada’. „Uopšte me više ne zanima šta on govori“, kaže majka osmoro dece.

Bez obzira na sve probleme koje joj je rijaliti Kate plus eight doneo, ona kaže da se ne kaje zbog odluke da decu izloži kamerama. „Želela sam da zabeležim te trenutke. Nikada neću zažaliti zbog toga“, izjavila je ona na kraju.

Nakon emisije se oglasila i advokatica Jona Gosselina, koja je rekla: „Nije ispričana cela priča. Jon je otac pun ljubavi i brige za svoju decu koji postupa po zakonu kako bi uradio ono što je najbolje za njih“.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI