Klinci iz ‘Kate plus 8’ godinama nisu videli oca

Cara i Mady otvoreno su pričale o odnosu sa ocem koga ne viđaju (foto: Screenshot)

Jon Gosselin je nedavno izjavio da svoje osmoro dece nije video godinama jer mu bivša supruga Kate Gosselin to ne dozvoljava, ali juče su dve najstarije ćerke, Cara i Madelyn, otkrile pravu istinu o odnosu sa ocem.

U intrevjuu za People magazin, tinejdžerke kažu da jednostavno ne žele da viđaju oca, iako im to niko ne brani. “Ja čak i ne znam šta da kažem o njemu”, iskrena je Cara. Jon je izjavio da mu bivša žena dozvoljava da viđa samo četvoro dece i da sina Collina, za koga Kate tvrdi da ima posebne potrebe, nije video duže od godinu i po dana. “Viđam onu decu koja žele da dođu kod mene. Volim ih sve, ali fokusiraću se na onu koju mogu da viđam. Ruke su mi vezane”, požalio se otac u intervjuu za Yahoo.

Happy 4th of July!!!

A photo posted by Jon Gosselin (@jongosselin1) on

Ali Mady je ispičala drugačiju priču o odnosu sa ocem. “Ovako ja vidim to. Ove godine ću napuniti 16 godina. Naučiću da vozim, polagaću predprijemni ispit, razmišljati o fakultetu…toliko mi se toga događa i najmanje imam vremena za ovaj otrovni odnos”. Devojčica takođe dodaje da sve dok Jon bude pričao o deci u razgovoru za medije, ona neće želeti da ga vidi. “On to predstavlja kao da nama brane da ga viđamo, što je ludost. Trebalo bi da provede više vremena razmišljajući zašto ne želimo da ga vidimo i možda će shvatiti pričanje o nama u medijima nije način da se to promeni”, iskrena je 15-godišnjakinja.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI