Prati nas

Šokantno

Jon i Kate Gosselin u žestokoj svađi oko starateljstva ćerke: Reagovala policija!

Svađa oko starateljstva (Foto: Instagram)

Jon i Kate Gosselin posvađali su se oko starateljstva njihove trinaestogodišnje ćerke. Svađa je bila toliko žestoka, da je policija primila poziv o prevelikoj buci koju su bivši supružnici pravili, te je morala da reaguje i spreči nastavak verbalnog sukoba.

“Poziv je stigao u 1:10 poslepodne zbog verbalnog sukoba oko starateljstva jedne od njihovih trinaestogodišnjih ćerki.” izjavio je pripadnik policijske službe u Vajomingu za Entertainment Tonight, dodajući da niko nije uhapšen i da je ćerka otišla kući sa ocem.

Roditelji osmoro dece, i zvezde rijaliti šoua Jon and Kate plus 8, razveli su se 2009. godine, nakon što je Jon uhvaćen u prevari sa nekoliko žena.

Četrdesetdvogodišnja Kate dobila je puno starateljstvo nad njihovom decom, trinaestogodišnjim šestorkama i šesnaestogodišnjim bliznakinjama. Kako je Radar ranije objavio, Jon je bivšoj ženi dao puno starateljstvo nad decom kako ne bi morao da joj plaća alimentaciju.

Šesnaestogodišnja Mady je u jednom intervjuu prošle godine objasnila zbog čega više ne razgovara sa ocem Jonom:

“Ove godine ću napuniti 16 godina. Naučiću da vozim, planiraću upis na fakultet… Mnogo toga se dešava u mom životu. Poslednje za šta imam vremena je toksični odnos.” izjavila je Mady o svom ocu Jonu za People.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top