Kendall Jenner pre i posle bubuljica

Samo dve nedelje nakon početka njene saradnje sa Proactivom, Kendall Jenner govorila je o problemima sa bubuljicama na instagramu.

Rijaliti zvezda iskoristila je trenutno popularni #10YearChallenge kako bi postavila fotografiju iz svojih tinejdžerskih dana na kojoj je njeno lice prepuno bubuljica i objasnila je svojim fanovima pakao kroz koji je redovno prolazila jer su je vršnjaci zadirkivali.

Imala sam 13 godina i redovno sam dolazi kući plačući iz škole, svi su uvek buljili u moje lice i kožu“, napisala je na prvoj fotografiji koju je postavila na svojim instagram pričama.

Naredna fotografija koja je, kako tvrdi, nastala deset godina kasnije na setu pre snimanja, prikazuje Kendall čistog lica sa kosom umotanom u peškir.

Iako na svetu postoji mnogo većih problema, za mene je borba sa bubuljicama bila stravična” , napisala je ispod fotografije a zatim je nastavila sa objašnjenjem u kome se navodi da je zbog problema sa kožom postala jako anksiozna i nesigurna.

Kendall se osvrnula na još jedan veliki problem današnje omladine, a to je, kako je navela, “kultura društvenih mreža” u kojima su tinejdžeri pod stalnim pritiskom da dele samo svoje najlepše fotografije na kojima izgledaju gotovo savršeno!

Želim da pokažem mlađoj generaciji da nije sve uvek savršeno. Bila sam jako nesigurna zbog svoje kože i ne bih tako nešto poželela bilo kome.” 

Zvezda je svoje partnerstvo sa pomenutom firmom prvi put najavila pre dve nedelje, tokom dodele Zlatnih Globusa , a firma je doživela puno negativnih kritika jer je naredna epizoda emisije U Korak sa Kardashianima za mnoge izgledala kao velika reklama za brend.

Povezane vesti

Back to Top