Prati nas

Život

Khloe Kardashian ublažila stav: Jordyn nije kriva za raspad moje veze sa Tristanom

Svesna je da je svima muka ove priče.

Khloe Kardashian promenila je mišljenje i sada kaže da je njen bivši Tristan Thompson krivac za raspad njihove veze, a ne Jordyn Woods, sa kojom ju je navodno prevario.

Tristan i Khloe prekinuli su prošlog meseca, a razlog za to bilo je to što ju je prevario sa najboljom prijateljicom Kylie Jenner. U petak se Jordyn oglasila u intervjuu, u kome je rekla da ju je košarkaš poljubio, ali da je to bilo sve. Potom ju je Khloe napala na Twitteru, tvrdeći da je ona kriva za raspad njene porodice i da nije trebalo da ide pred kamere, ako joj je zaista žao.

Da sve nije crno belo, shvatila je i reality zvezda, koja je nakon nekoliko dana promenila mišljenje i ponovo se oglasila na Twitteru, serijom tvitova.

“Ovo je bila odvratna nedelja i znam da je svima muka od ove priče. Mešaju mi se osećanja i rekla sam neke stvari koje nije trebalo. Iskreno, to što me je Tristan prevario i ponizio nije bilo šokantno, kao što je bilo prvog puta,” počela je ona.

“Ono što mi je teže i bolnije jeste da me je povredio neko ko mi je blizak. Neko koga volim i tretiram kao malu sestru. Ali Jordyn nije kriva za raspad moje porodice. Tristanova je krivica. Moram da nastavim sa životom i budem zahvalna na porodici, zdravlju i prelepoj bebi True,” objasnila je.

Jordyn Woods: Nisam spavala sa Tristanom, ali me je poljubio

Tristan je na instagramu isprva demantovao da je imao bilo šta sa Jordyn, ali je brzo objavu obrisao, dok je Jordyn objasnila da ju je poljubio pijanu nakon zabave, uz napomenu da “zna da ona nije razlog zbog koga su Tristan i Khloe raskinuli.” To je razbesnelo Khloe koja joj je na Twitteru očitala bukvicu.

Uprkos tome svemu što je ispričala, niko iz porodice Kardashian-Jenner ne veruje Jordyn.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top