in

Kim Cattrall odbila nastavak Seksa i grada zbog eksplicitnih scena


Kim Cattrall nije želela da se pojavila u trećem nastavku filma Seks i grad, zbog lošeg scenarija, a ne svađe sa koleginicom Sarom Jessicom Parker. 

Kako je otkriveno, lik Samanthe Jones, koju Cattralova igra, trebalo je da ima neprimerenu scenu sa 14-godišnjim dečakom, sinom Mirande Hobbs, koju glumi Cyntia Nixon. Bradey, koji je u trećem delu filma 14-godišnji tinejdžer, trebalo je da bude uhvaćen tokom masturbacije, da bi zatim eksplicitne fotografije slao Samathi.

Prema ranijem pisanju medija, već na početku trećeg nastavka trebalo je da umre jedan od omiljenih likova ženske publike, čuveni Zverka, kog je u prethodnim nastavcima, a i u seriji igrao Kris Not.

Mediji skoro godinu pišu o propasti snimanja trećeg Seksa i grada i za to mnogi krive upravo Kim, prenosi Krstarica. Ona je otkrila da je još ranije odbila da igra Samanthu i poželela ekipi sreću ako žele da ga snime bez nje.

Ova 62-godišnja glumica govorila je da je prestara za ulogu pohotne žene i da je dala sve za tu ulogu koju je tumačila dugi niz godina.