Kim Cattrall: Na Googlu nađite šta mislim o Sari Jessici Parker

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Slavna Kim Cattrall je u intervjuu za „Los Angeles Times“ otkrila kako danas izgleda njen odnos sa Sarom Jessicom Parker, koleginicom iz hit serije „Seks i grad“, u kojoj su glumile nerazdvojne prijateljice.
“Sve je na Guglu. Tamo možete da pronađete šta sam rekla o našem odnosu”, objasnila je glumica ističući kako se ne kaje što je javno otkrila detalje sukoba sa koleginicom.. “Nikada nismo bile prijateljice, već koleginice, i to je na neki način zdrav odnos”, svojevremeno je rekla Catrall.

Već godinama se šuška da koleginice iz serije Seks i grad nisu u dobrim odnosima, no mnogi su mislili da je sve čist marketing. Kada je u februaru 2018. godine preminuo brat Cattralove, Sarah joj je poslala poruku na Instagramu i mnogi su pomislili da je sve ok, no sada je jasno da nije.

Kim je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj piše “Ne treba mi tvoja ljubav niti podrška u ovim tragičnim trenucima,” tagujući koleginicu, a u opisu je objasnila zbog čega je ovako reagovala.

”Mama me je pitala kada će me već jednom licemer Sarah Jessica Parker ostaviti na miru. To što me konsantno kontaktiraš jasan je pokazatelj koliko si bila i ostala okrutna,” napisala je Kim i dodala:

“Pojasniću ti još jednom, ako ti već nije jasno. Nisi mi porodica. Nisi mi prijatelj. Prestani da iskorišćavaš moju tragediju kako bi pokazala ljudima da si dobra osoba.”

Glumica je objavila i link do članka objavljenog u New York Postu, a koji tvrdi da je Sarah tokom snimanja serije Seks i grad maltretirala Kim i podmetala tračeve o njenom ponašanju, ne bi li od nje napravila zlikovca.

Prve varnice između dve glumice sevnule su krajem prošle godine, kada je Sarah optužila Kim da se treći deo filma Seks i grad neće snimati zbog njenih neverovatnih zahteva. Pretpostavljamo da epilog ove neočekivane drame tek sledi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI